Hjem > Sikkerhed > Lås maskinindstillingerne > Om brug af hukommelsessikkerhed > Ændring af hukommelsessikkerhedsadgangskoden

Ændring af hukommelsessikkerhedsadgangskoden

Relaterede modeller:MFC‑J890DW / MFC‑J895DW
  1. Tryk på image [Indstill.]>[Alle indstil.]>[Fax]>[Diverse]>[Huk. sikkerhed]>[Indst. password].
  2. Indtast det registrerede, fircifrede tal som adgangskode vha. touchskærmen. Tryk på [OK].
  3. Indtast et fircifret tal som en ny adgangskode vha. touchskærmen. Tryk på [OK].
  4. Indtast den nye adgangskode igen vha. touchskærmen, når den viser [Kontroller]. Tryk på [OK].
  5. Tryk på image.