Hjem > Rutinevedligeholdelse > Skift af udskriftsindstillingerne, når du har udskrivningsproblemer

Skift af udskriftsindstillingerne, når du har udskrivningsproblemer

Hvis udskrifterne er af dårlig kvalitet, skal du vælge disse indstillinger afhængigt af formålet. Når disse indstillinger er valgt, er udskrivningshastigheden langsommere.
image

Disse indstillinger er kun tilgængelige, når der udføres handlinger på maskinen, f. eks. kopiering. Ved udskrivning fra din computer skal du ændre indstillingerne i printerdriveren.

DCP-J572DW/MFC-J491DW/MFC-J497DW

1. Tryk på Menu.
  2. Tryk på image eller image for at vælge følgende:
    1. Vælg [Gen. opsætning]. Tryk på OK.
    2. Vælg [Vedligeholdel]. Tryk på OK.
    3. Vælg [Udskriftsindstill.]. Tryk på OK.
  3. Tryk på image eller image for at vælge en af følgende indstillinger:
    Indstilling
    Beskrivelse
    Reducer udtværing
    Vælg denne indstilling afhængigt af, om du bruger 1- eller 2-sidet udskrivning, hvis du har problemer med udtværede udskrifter eller papirstop.
    Langsomt tørrende papir
    Vælg denne indstilling, hvis du bruger en type almindeligt papir, som blækket tørrer langsomt på.
  4. Tryk på OK.
  5. Tryk på image eller image for at vælge den ønskede indstilling. Tryk på OK.
  6. Tryk på Stop/Exit.

DCP-J772DW/DCP-J774DW/MFC-J890DW/MFC-J895DW

1. Tryk på image[Indstill.]>[Vedligeholdelse]>[Udskriftsindstillinger].
  2. Tryk på en af følgende indstillinger:
    Indstilling
    Beskrivelse
    Reducer udtværing
    Vælg denne indstilling afhængigt af, om du bruger 1- eller 2-sidet udskrivning, hvis du har problemer med udtværede udskrifter eller papirstop.
    Langsomt tørrende papir
    Vælg denne indstilling, hvis du bruger en type almindeligt papir, som blækket tørrer langsomt på.
  3. Følg menuerne på displayet.
  4. Tryk på image.