Hjem > Fax > Telefonbetjening og faxnumre > Lagring af faxnumre > Ændring eller sletning af navne eller numre i adressebogen

Ændring eller sletning af navne eller numre i adressebogen

Relaterede modeller:MFC‑J491DW / MFC‑J497DW / MFC‑J890DW / MFC‑J895DW

MFC-J491DW/MFC-J497DW

1. Tryk på image (adressebog).
  2. Gør et af følgende:
    • Hvis du vil ændre nummeret, skal du trykke på image eller image for at vælge følgende:
      1. Vælg [Ændre]. Tryk på OK.
      2. Vælg det hurtigopkaldsnavn, du vil ændre nummeret for. Tryk på OK.

Gør følgende:

1. Hvis du vil ændre navnet, skal du trykke på image eller image for at vælge [Navn] og derefter trykke på OK. Tryk på image, image, image eller image for at indtaste navnet igen (op til 16 tegn) vha. tastaturet på displayet, og vælg [OK]. Tryk på OK.
      2. For at ændre fax- eller telefonnummeret skal du trykke på image eller image for at markere [Fax/Tlf] og derefter trykke på OK. Tryk på image, image, image eller image for at indtaste fax- eller telefonnummeret igen (op til 20 cifre) vha. tastaturet på displayet, og vælg [OK]. Tryk på OK.

Tryk på image eller image for at vælge [OK], og tryk derefter på OK.

• Hvis du vil slette nummeret, skal du trykke på image eller image for at vælge [Slet]. Tryk på OK.

Gør følgende:

1. Tryk på image eller image for at vælge det hurtigopkaldsnavn, hvor du vil slette nummeret.
      2. Tryk på image eller image for at markere afkrydsningsfeltet mærket med hurtigopkaldsnavnet. Tryk på OK..
  3. Tryk på Stop/Exit.

MFC-J890DW/MFC-J895DW

1. Tryk på image [Fax]>[Adressebog]>[Rediger].
  2. Gør et af følgende:
    • Tryk på [Ændre] for at redigere navne, fax- eller telefonnumre.

Tryk på image eller image for at få vist det nummer, du vil ændre, og tryk derefter på det.

• Tryk på [Navn] for at ændre navnet. Indtast det nye navn (op til 16 tegn) ved hjælp af touchskærmen. Tryk på [OK].
      • Tryk på [Adresse 1] for at ændre det første fax- eller telefonnummer. Indtast det nye fax- eller telefonnummer (op til 20 tegn) ved hjælp af touchscreen'en. Tryk på [OK].
      • Tryk på [Adresse 2] for at ændre det andet fax- eller telefonnummer. Indtast det nye fax- eller telefonnummer (op til 20 tegn) ved hjælp af touchscreen'en. Tryk på [OK].

Tryk på [OK] for at afslutte.

image

Hvis du vil ændre et tegn, skal du trykke på image eller image for at placere markøren og fremhæve det tegn, du vil ændre. Tryk derefter på image. Indtast det nye tegn.

• For at slette numre skal du trykke på image eller image for at få vist [Slet] og derefter trykke på den.
      • Vælg de fax- eller telefonnumre, du vil slette, ved at trykke på dem for at få vist markeringer, og tryk derefter på [OK].