Konfigurer din maskines adressebog med en USB-kabelforbindelse (Mac)

Relaterede modeller:MFC‑J491DW / MFC‑J497DW / MFC‑J890DW / MFC‑J895DW
Brug Fjernkonfiguration til at tilføje eller ændre numre i adressebogen på din computer med en USB-kabelforbindelse.

Hvis du vil bruge fjernkonfiguration, skal du gå til modellens Downloads-side i Brother Solutions Center på support.brother.com og downloade Fjernkonfiguration.

image
  • Fjernkonfiguration til Mac understøtter kun USB-forbindelser.

1. Gå til menubjælken Finder, klik på >Programmer>Brother, og dobbeltklik derefter på ikonet for Fjernkonfiguration.
    Skærmen Fjernkonfigurationsprogram vises.
  2. Klik på Adressebog i Fax i menuen til venstre.
  3. Du kan tilføje eller opdatere oplysningerne i adressebogen efter behov.
  4. Klik på OK, når du er færdig.