Hjem > Introduktion til din Brother-maskine > Oversigt over displayet

Oversigt over displayet

Relaterede modeller:DCP‑J572DW / MFC‑J491DW / MFC‑J497DW

MFC-J491DW/MFC-J497DW

Denne skærm viser maskinens status, når maskinen er inaktiv. Når den vises, angiver det, at maskinen er klar til den næste kommando.

Startskærm

Startskærm
  1. image Lydsvag tilstand

Dette ikon vises, når [Lydsvag tilstand] er indstillet til [Til].

Indstillingen Lydsvag tilstand kan reducere udskrivningsstøjen. Når Lydsvag tilstand aktiveres, reduceres hastigheden.

2. image Trådløs status

Hvert ikon i nedenstående tabel viser status for det trådløse netværk:

image

Det trådløse netværk er tilsluttet.

En indikator med tre niveauer på startskærmen viser den aktuelle, trådløse signalstyrke.

image

Det trådløse accesspoint kan ikke registreres.

image

Indstillingen Trådløs er deaktiveret.

3. image [Blæk]

Viser den resterende mængde blæk.

Når en blækpatron er ved at være brugt op, eller der er et problem med den, vises et fejlikon for den pågældende blækfarve.

4. Dato og klokkeslæt

Viser indstillet dato og klokkeslæt på maskinen.

5. Faxmeddelelser i hukommelsen

Viser antallet af modtagne faxmeddelelser i maskinens hukommelse.

6. Modtagetilstand

Viser den aktuelle modtagefunktion.

image
    Hvis funktionen Markant ringetone er aktiveret, viser displayet [N/R].

DCP-J572DW

Displayet viser maskinens status, når maskinen er inaktiv.

Startskærm

Startskærm
  1. image Trådløs status

Hvert ikon i nedenstående tabel viser status for det trådløse netværk:

image

Det trådløse netværk er tilsluttet.

En indikator med tre niveauer på startskærmene viser den aktuelle, trådløse signalstyrke.

image

Det trådløse accesspoint kan ikke registreres.

image

Indstillingen Trådløs er deaktiveret.

image

Du kan konfigurere trådløse indstillinger ved at trykke på WiFi på betjeningspanelet.