Hjem > Scan > Scanning fra din computer (Windows) > Scanning med ControlCenter4 Starttilstand (Windows) > Scanningsindstillinger for ControlCenter4 Starttilstand (Windows)

Scanningsindstillinger for ControlCenter4 Starttilstand (Windows)

Indstillinger Tilgængelige funktioner
Åbn med et program OCR Send e-mail Gem
Filtype -

Ja

Ja

Ja

Program

Ja

Ja

- -
OCR-sprog (Kun tilgængelig for visse modeller) -

Ja

- -
Filnavn - - -

Ja

Scanningsplacering - - -

Ja

Vis mappe - - -

Ja

Filstørrelseprioritet - -

Ja

Ja

Filtype
Vælg den filtype, du vil bruge til de scannede data.

For Send e-mail og Gem:

• Windows Bitmap (*.bmp)
  • JPEG (*.jpg) (anbefales til de fleste brugere til scanning af billeder)
  • TIFF enkelt-sidet (*.tif)
  • TIFF fler-sidet (*.tif)
  • Portable Network Graphics (*.png)
  • PDF enkelt-sidet (*.pdf) (anbefales til scanning og deling af dokumenter)
  • PDF fler-sidet (*.pdf) (anbefales til scanning og deling af dokumenter)
  • Højkomprimeret PDF enkelt-sidet (*.pdf)
  • Højkomprimeret PDF fler-sidet (*.pdf)
  • Sikker PDF enkelt-sidet (*.pdf)
  • Sikker PDF fler-sidet (*.pdf)
  • Søgbar PDF enkelt-sidet (*.pdf)
  • Søgbar PDF fler-sidet (*.pdf)
  • XML Paper Specification (*.xps) (XML-papirspecifikationen er tilgængelig til Windows 7, Windows 8 og Windows 10, eller når du bruger apps, der understøtter XML-papirspecifikationsfiler)
  • Microsoft Office Word (*.docx) (Kun tilgængelig for visse modeller)
  • Microsoft Office PowerPoint (*.pptx) (Kun tilgængelig for visse modeller)
  • Microsoft Office Excel (*.xlsx) (Kun tilgængelig for visse modeller)

For OCR:

• Tekt (*.txt)
  • HTML 3.2 (*.htm)
  • HTML 4.0 (*.htm)
  • Søgbar PDF enkelt-sidet (*.pdf)
  • Søgbar PDF fler-sidet (*.pdf)
  • WordPad (*.rtf)
  • RTF Word 2000 (*.rtf)
  • WordPerfect 9, 10 (*.wpd)
  • Microsoft Excel 2003, XP (*.xls)

Program
Vælg destinationsprogrammet på rullelisten.
OCR-sprog
Indstil sproget for optisk tegngenkendelse (OCR), så det passer til sproget i det scannede dokument (Kun tilgængelig for visse modeller).
Filnavn
Klik på Ændr for at ændre filnavnets præfiks.
Scanningsplacering
Vælg alternativknappen Mappe eller SharePoint for at angive, hvor du vil gemme de scannede dokumenter.
Vis mappe
Vælg denne indstilling for at få vist destinationsmappen automatisk efter scanningen.
Filstørrelseprioritet
Juster datakomprimeringsgraden for det scannede billede. Skift filstørrelse ved at flytte skyderen Filstørrelseprioritet til højre eller venstre.
Brugerdefinerede indstillinger
Vælg indstillingen Brugertilpas, klik på knappen Brugerdefinerede indstillinger, og skift indstillinger.
Scanningsformat
Vælg den nøjagtige dokumentstørrelse i rullemenuen Scanningsformat.