Hjem > Fax > Modtagelse af en faxmeddelelse > Opsætning af funktionen Faxmodtagestempel

Opsætning af funktionen Faxmodtagestempel

Relaterede modeller:MFC‑J491DW / MFC‑J497DW / MFC‑J890DW / MFC‑J895DW
Indstil maskinen til at udskrive dato og klokkeslæt for modtagelse øverst på hver side af den indgående faxmeddelelse. Kontroller, at du har indstillet den korrekte dato og det korrekte klokkeslæt på maskinen.

Denne funktion er kun tilgængelig for monokrome faxer.

MFC-J491DW/MFC-J497DW

1. Tryk på Menu.
  2. Tryk på image eller image for at vælge følgende:
    1. Vælg [Fax]. Tryk på OK.
    2. Vælg [Modtageindst.]. Tryk på OK.
    3. Vælg [Fax modt. stempel]. Tryk på OK.
    4. Vælg [Til] (eller [Fra]). Tryk på OK.
  3. Tryk på Stop/Exit.

MFC-J890DW/MFC-J895DW

1. Tryk på image [Indstill.]>[Alle indstil.]>[Fax]>[Modtageindst.]>[Fax modt. stempel].
  2. Tryk på [Til] (eller [Fra]).