Hjem > Fax > Send en faxmeddelelse > Afsendelse af en fax med det samme

Afsendelse af en fax med det samme

Relaterede modeller:MFC‑J491DW / MFC‑J497DW / MFC‑J890DW / MFC‑J895DW
Når der sendes en fax, scanner maskinen dokumentet til hukommelsen, før den sender faxen. Så snart telefonlinjen er ledig, begynder maskinen at kalde op og sende. Hvis du vil sende et vigtigt dokument uden at vente på, at maskinen henter det scannede dokument i hukommelsen, skal du slå [Realtid TX] til.
  • Hvis du sender en farvefaxmeddelelse, eller hvis maskinens hukommelse er fuld, og du sender en sort-hvid faxmeddelelse fra ADF'en, sender maskinen dokumentet i realtid (selv hvis [Realtid TX] er indstillet til [Fra]).
  • I realtidstransmission virker den automatiske genopkaldsfunktion ikke, hvis du bruger scannerglaspladen.

MFC-J491DW/MFC-J497DW

1. Ilæg dokumentet.
  2. Tryk på image (FAX).
  3. Tryk på image eller image for at vælge følgende:
    1. Vælg [Realtid TX]. Tryk på OK.
    2. Vælg [Til] (eller [Fra]). Tryk på OK.
  4. Indtast faxnummeret.
  5. Tryk på Mono Start eller Colour Start.

MFC-J890DW/MFC-J895DW

1. Ilæg dokumentet.
  2. Tryk på image[Fax].
    image
    Hvis [Fax Prævisning] er indstillet til [Til], skal du trykke på image[Fax]>[Fax afsend].
  3. Tryk på [Valg]>[Realtid TX].
  4. Tryk på [Til] (eller [Fra]).
  5. Tryk på [OK].
  6. Indtast faxnummeret.
  7. Tryk på [Faxstart].