Hjem > Mobil/Web Connect > Brother Web Connect > Betingelser for brug af Brother Web Connect > Konfigurer proxyserverindstillingerne ved hjælp af maskinens kontrolpanel

Konfigurer proxyserverindstillingerne ved hjælp af maskinens kontrolpanel

Hvis dit netværk anvender en proxyserver, skal følgende proxyserveroplysninger konfigureres på maskinen:
  • Proxyserveradresse
  • Portnummer
  • Brugernavn
  • Adgangskode

DCP-J572DW/MFC-J491DW/MFC-J497DW

1. Tryk på Menu.
  2. Tryk på image eller image for at vælge følgende:
    1. Vælg [Netværk]. Tryk på OK.
    2. Vælg [Indstillinger for webforbindelse]. Tryk på OK.
    3. Vælg [Proxyindst.]. Tryk på OK.
    4. Vælg [Proxyforbindelse]. Tryk på OK.
    5. Vælg [Til]. Tryk på OK.
    6. Vælg den indstilling, du vil foretage. Tryk på OK.
    7. Indtast proxy-serveroplysningerne. Tryk på OK.
  3. Tryk på Stop/Exit.

DCP-J772DW/DCP-J774DW/MFC-J890DW/MFC-J895DW

1. Tryk på image [Indstill.]>[Alle indstil.]>[Netværk]>[Indstillinger for webforbindelse]>[Proxyindst.]>[Proxyforbindelse].
  2. Tryk på [Til].
  3. Tryk på den indstilling, du vil angive, og indtast derefter proxyserveroplysningerne.

Tryk på [OK].

4. Tryk på image.