Hjem > PhotoCapture Center > Direkte udskrivning af fotos fra medier > Vigtige oplysninger om fotoudskrivning

Vigtige oplysninger om fotoudskrivning

Relaterede modeller:DCP‑J572DW / DCP‑J772DW / DCP‑J774DW / MFC‑J890DW / MFC‑J895DW
image

USB flash-drev kan kun bruges til visse modeller (DCP-J772DW/DCP-J774DW/MFC-J890DW/MFC-J895DW).

Maskinen er udviklet, så den er kompatibel med moderne digitalkamerabilledfiler, hukommelseskort og USB flash-drev. Læs nedenstående punkter for at undgå fejl:

• Billedfiltypen skal være .JPG (andre billedfiltyper som .JPEG, .TIF, .GIF osv. genkendes ikke).
  • Direkte fotoudskrivning skal udføres separat fra fotoudskrivning vha. computeren. (Funktionerne kan ikke udføres samtidig).
  • Maskinen kan læse op til 999 filer *1 på et hukommelseskort eller USB flash-drev.

Vær opmærksom på følgende:

• Ved udskrivning af et indeks eller et billede udskriver maskinen alle gyldige billeder, også selvom et eller flere billeder er ødelagte. Ødelagte billeder udskrives ikke.
  • (Hukommelseskortbrugere)

Din maskine er designet til at læse hukommelseskort, der er blevet formateret ved hjælp af et digitalkamera.

Når et digitalkamera har formateret et hukommelseskort, opretter det en speciel mappe, hvortil det kopierer billeddata. Hvis du er nødt til at brug din computer til at ændre billeddata, der er gemt på et hukommelseskort, anbefaler vi, at du ikke ændrer den mappestruktur, der er oprettet af digitalkameraet. Når du gemmer nye eller ændrede billedfiler på hukommelseskortet, anbefaler vi også, at du bruger den samme mappe, som dit digitalkamera bruger. Hvis dataene ikke er gemt i den samme mappe, kan maskinen ikke læse filen eller udskrive billedet.

• (Brugere af USB flash-drev)

Denne maskine understøtter USB flash-drev, som er formateret ved hjælp af Windows.

*1
Mappen på hukommelseskort eller USB flash-drev tælles også med.