Hjem > Fax > Faxrapporter > Indstilling af transmissionsbekræftelsesrapportens type

Indstilling af transmissionsbekræftelsesrapportens type

Relaterede modeller:MFC‑J491DW / MFC‑J497DW / MFC‑J890DW / MFC‑J895DW
Du kan bruge transmissionsbekræftelsesrapporten som bevis på, at du har sendt en fax. Denne rapport lister modtagerens navn eller faxnummer, tid og dato for transmissionen, transmissionens varighed, antal sendte sider samt hvorvidt, transmissionen lykkedes.
Der er flere mulige indstillinger for transmissionsbekræftelsesrapporten:
Indstilling Beskrivelse
Til

Udskriver en rapport efter hver faxmeddelelse, du sender.

Til (+Billede)

Udskriver en rapport efter hver faxmeddelelse, du sender.

En del af faxmeddelelsens første side er vist i rapporten.

Kun fejl

Udskriver en rapport, hvis faxmeddelelsen ikke bliver sendt på grund af en transmissionsfejl.

Kun fejl (+Billede)

Udskriver en rapport, hvis faxmeddelelsen ikke bliver sendt på grund af en transmissionsfejl.

En del af faxmeddelelsens første side er vist i rapporten.

Fra

Rapporten udskrives ikke.

MFC-J491DW/MFC-J497DW

1. Tryk på Menu.
  2. Tryk på image eller image for at vælge følgende:
    1. Vælg [Fax]. Tryk på OK.
    2. Vælg [Rapportindst.]. Tryk på OK.
    3. Vælg [Bekræftelse]. Tryk på OK.
    4. Vælg den ønskede indstilling. Tryk på OK.
      Hvis du vælger [Til (+Billede)] eller [Kun fejl (+Billede)], vil billedet ikke blive vist på transmissionsbekræftelsesrapporten, hvis realtidstransmission er indstillet til [Til]. Billedet vises ikke på rapporten, når du sender en farvefaxmeddelelse.
  3. Tryk på Stop/Exit.
    Hvis transmissionen lykkes, vises [OK] ud for [RESULT] på transmissionsbekræftelsesrapporten. Hvis transmissionen ikke lykkes, vises [FEJL] ud for [RESULT].

MFC-J890DW/MFC-J895DW

1. Tryk på image [Indstill.]>[Alle indstil.]>[Fax]>[Rapportindst.]>[Bekræftelse].
  2. Tryk på den ønskede indstilling.
    Hvis du vælger [Til (+Billede)] eller [Kun fejl (+Billede)], vil billedet ikke blive vist på transmissionsbekræftelsesrapporten, hvis realtidstransmission er indstillet til [Til]. Billedet vises ikke på rapporten, når du sender en farvefaxmeddelelse.
  3. Tryk på image.
    Hvis transmissionen lykkes, vises [OK] ud for [RESULT] på transmissionsbekræftelsesrapporten. Hvis transmissionen ikke lykkes, vises [FEJL] ud for [RESULT].