Sådan ændrer du fjernkoder

Relaterede modeller:MFC‑J491DW / MFC‑J497DW / MFC‑J890DW / MFC‑J895DW

Den forudindstillede fjernaktiveringskode er *51. Den forudindstillede fjerndeaktiveringskode er #51. Hvis du altid mister forbindelsen, når du søger fjernadgang til din eksterne telefonsvarer, kan du forsøge at ændre de trecifrede fjernkoder med brug af tallene 0-9, *, #.

MFC-J491DW/MFC-J497DW

1. Tryk på Menu.
  2. Tryk på image eller image for at vælge følgende:
    1. Vælg [Fax]. Tryk på OK.
    2. Vælg [Modtageindst.]. Tryk på OK.
    3. Vælg [Fjernkoder]. Tryk på OK.
    4. Vælg [Fjernkoder] igen. Tryk på OK.
    5. Vælg [Til]. Tryk på OK.
  3. Gør et af følgende:
    • Hvis du vil ændre koden til fjernaktivering, skal du trykke på image eller image for at vælge [Aktiver kode] og derefter trykke på OK. Indtast den nye kode. Tryk på OK.
    • Hvis du vil ændre koden til fjernaktivering, skal du trykke på image eller image for at vælge [Deaktiver kode] og derefter trykke på OK. Indtast den nye kode. Tryk på OK.
  4. Tryk på Stop/Exit.

MFC-J890DW/MFC-J895DW

1. Tryk på image [Indstill.]>[Alle indstil.]>[Fax]>[Modtageindst.]>[Fjernkoder].
  2. Gør et af følgende:
    • Tryk på [Aktiver kode] for at ændre fjernaktiveringskoden. Indtast den nye kode, og tryk på [OK].
    • For at ændre fjerndeaktiveringskoden skal du trykke på [Deaktiver kode]. Indtast den nye kode, og tryk derefter på [OK].
    • Hvis du ikke ønsker at ændre koderne, skal du fortsætte til næste trin.
    • Tryk på [Fra] for at slå fjernkoderne [Til] (eller [Fjernkoder]). Tryk på [Fra] (eller [Til]).