Rapporter

Følgende rapporter er tilgængelige:

Transmissionsbekræftelse (MFC-modeller)
Transmissionsbekræftelse udskriver en transmissionsbekræftelsesrapport for den seneste transmission.
Adressebog (MFC-modeller)
Rapporten Adressebog udskriver en liste i alfabetisk eller numerisk orden over navne og numre, der er gemt i adressebogens hukommelse.
Faxjournal (MFC-modeller)
Faxjournalen udskriver en liste med oplysninger om de sidste 200 indgående og udgående faxmeddelelser. (TX betyder Afsende, RX betyder Modtage).
Brugerindstillinger
Rapporten Brugerindstillinger udskriver en liste over dine nuværende indstillinger.
Netværkskonfiguration (netværksmodeller)
Rapporten Netværkskonfiguration udskriver en liste over dine nuværende indstillinger.
WLAN-rapport (trådløse modeller)
Rapporten WLAN udskriver tilslutningsdiagnosen for trådløst netværk.
Nummervisningshistorik (MFC-modeller)
Rapporten Nummervisningshistorik udskriver en liste over tilgængelige nummervisningsoplysninger om de sidste 20 modtagne faxmeddelelser og telefonopkald. (Ikke tilgængeligt i Finland)