Hjem > Sikkerhed > Lås maskinindstillingerne > Om brug af TX-lås > Aktivering/deaktivering af TX Lock

Aktivering/deaktivering af TX Lock

Relaterede modeller:MFC‑J491DW / MFC‑J497DW
  1. Tryk på Menu.
  2. Tryk på image eller image for at vælge følgende:
    1. Vælg [Fax]. Tryk på OK.
    2. Vælg [Diverse]. Tryk på OK.
    3. Vælg [TX lås]. Tryk på OK.
    4. Vælg [Aktiver TX lås]. Tryk på OK.
  3. Indtast den registrerede, fircifrede adgangskode. Tryk på OK.
    Maskinen går offline, og displayet viser [TX lås mode].
    image

Deaktivering af TX-lås:

1. Tryk på Menu.
    2. Indtast den aktuelle, fircifrede adgangskode, og tryk derefter på OK.

Hvis du indtaster en forkert adgangskode, viser displayet [Forkert password] og forbliver offline. Maskinen forbliver i tilstanden TX-lås, til den korrekte adgangskode er indtastet.