Overførsel af faxer til computeren

Relaterede modeller:MFC‑J491DW / MFC‑J497DW / MFC‑J890DW / MFC‑J895DW
Du kan overføre faxerne fra din maskines hukommelse til din computer.

MFC-J491DW/MFC-J497DW

1. Tryk på Stop/Exit for at afbryde fejlen midlertidigt.
  2. Kontroller, at du har installeret Brother-softwaren og -driverne på computeren, og aktiver derefter PC-FAX-modtagelse på computeren. Gør et af følgende:
    • Windows 7

Vælg Alle programmer>Brother>Brother Utilities i menuen image (Start).

Klik på rullelisten, og vælg din models navn (hvis den ikke allerede er markeret). Klik på PC-FAX i venstre navigationsbjælke, og vælg Modtag.

• Windows 8 og Windows 10

Start image (Brother Utilities), klik derefter på rullelisten, og vælg din models navn (hvis det ikke allerede markeret). Klik på PC-FAX i venstre navigationslinje, og vælg Modtag.

3. Læs og bekræft anvisningerne på computeren.
    Faxmeddelelser i maskinens hukommelse sendes automatisk til computeren.
    image

Når faxmeddelelser i maskinens hukommelse ikke sendes til computeren:

Sørg for, at du har indstillet [PC fax modtag] på maskinen.

Tryk på image eller image for at vælge [Backup udsk.: Til] eller [Backup udsk.: Fra]. Tryk på OK.

Hvis der er faxmeddelelser i maskinens hukommelse, når du konfigurerer PC-Fax-modtagelse, spørger displayet dig, om du ønsker at overføre faxmeddelelserne til computeren.

Tryk på image for at overføre alle faxmeddelelser i hukommelsen til computeren.

MFC-J890DW/MFC-J895DW

1. Tryk på image for at afbryde fejlen midlertidigt.
  2. Kontroller, at du har installeret Brother-softwaren og -driverne på computeren, og aktiver derefter PC-FAX-modtagelse på computeren. Gør et af følgende:
    • Windows 7

Vælg Alle programmer>Brother>Brother Utilities i menuen image (Start).

Klik på rullelisten, og vælg din models navn (hvis den ikke allerede er markeret). Klik på PC-FAX i venstre navigationsbjælke, og vælg Modtag.

• Windows 8 og Windows 10

Klik på image (Brother Utilities), klik derefter på rullelisten, og vælg din models navn (hvis den ikke allerede markeret). Klik på PC-FAX i venstre navigationsbjælke, og vælg Modtag.

3. Læs og bekræft anvisningerne på computeren.
    Faxmeddelelser i maskinens hukommelse sendes automatisk til computeren.
    image

Når faxmeddelelser i maskinens hukommelse ikke sendes til computeren:

Sørg for, at du har indstillet [PC fax modtag] på maskinen.

Hvis der er faxmeddelelser i maskinens hukommelse, når du konfigurerer PC-Fax-modtagelse, spørger touchskærmen dig, om du ønsker at overføre faxmeddelelserne til computeren.

Hvis Eksempelfax er indstillet til Fra, bliver du spurgt, om du vil udskrive backup-kopier.

Tryk på [Ja] for at overføre alle faxmeddelelser i hukommelsen til computeren.