Kontrol af netværksenheder vha. ping-kommandoen

Kontroller både computerens og Brother-maskinens IP-adresse, og kontroller derefter, om netværket fungerer korrekt.

Konfiguration af IP-adressen på computeren (Windows)

1. Gør et af følgende:
    • Windows 7

Klik på image/Start>Alle programmer>Tilbehør>Kommandoprompt

• Windows 8

Flyt din mus til skrivebordets nederste højre hjørne. Klik på Søg>Kommandoprompt, når menubjælken vises.

• Windows 10

Klik på image>Windows System>Kommandoprompt.

2. Skriv "ipconfig", og tryk derefter på Enter-tasten på tastaturet.
  3. Kontroller værdierne for IPv4-adressen og undernetmasken.
  4. Skriv "exit", og tryk derefter på Enter-tasten på tastaturet.

Konfiguration af IP-adressen på computeren (Mac)

1. Vælg Systemindstillinger i menuen Apple.
  2. Klik på Netværk>Avanceret>TCP/IP
  3. Kontroller værdierne for IPv4-adressen og undernetmasken.

Konfiguration af IP-adressen på Brother-maskinen

Udskriv netværkskonfigurationsrapporten, og kontroller værdierne for IP-adressen og undernetmasken.

image

Kontroller IP-adressen for både computeren og Brother-maskinen. Kontroller, at netværksadressedelene er de samme. Hvis f.eks. undernetmasken er "255.255.255.0", er normalt kun værtsadressedelene forskellige.

Netværksadresse Værtsadresse
IP-adresse 192.168.100. 250 Indstil det sidste tal, der svarer til "0" i undernetmasken, til 1–254.
Undernetmaske 255.255.255. 0 Normalt er der ingen problemer, når undernetmasken er "255.255.255.0". Brug samme værdi for alle dine computere.