Annullér en igangværende rundsendelse

Relaterede modeller:MFC‑J491DW / MFC‑J497DW / MFC‑J890DW / MFC‑J895DW
Mens du rundsender, kan du annullere den fax, der er ved at blive sendt, eller hele rundsendelsesjobbet.

MFC-J491DW/MFC-J497DW

1. Tryk på Menu.
  2. Tryk på image eller image for at vælge følgende:
    1. Vælg [Fax]. Tryk på OK.
    2. Vælg [Mgl.jobs]. Tryk på OK.

Displayet viser faxnummeret, der ringes op til, og rundsendelsesjobnummeret.

3. Tryk på image eller image for at vælge det job, du vil annullere, på følgende måder:
    • Hvis du vil annullere hele rundsendelsen, skal du vælge rundsendelsesjobnummeret og derefter trykke på OK.

Tryk på image for at bekræfte, eller tryk på image for at afslutte uden at annullere.

• Hvis du vil annullere det aktuelle nummer, der ringes op til, skal du vælge navnet eller nummeret på displayet og derefter trykke på OK.

Tryk på image for at bekræfte, eller tryk på image for at afslutte uden at annullere.

• For at afslutte uden at annullere skal du trykke på Stop/Exit.
  4. Tryk på Stop/Exit.

MFC-J890DW/MFC-J895DW

1. Tryk på image for at vende tilbage til startskærmen.
  2. Tryk på image.
  3. Gør et af følgende:
    • Tryk på [Hele rund- sendelsen] for at annullere hele udsendelsen. Tryk på [Ja] for at bekræfte, eller tryk på [Nej] for at afslutte uden at annullere.
    • Tryk på navnet eller nummeret på touchscreen'en for at annullere det nummer, der aktuelt kaldes op. Tryk på [Ja] for at bekræfte, eller tryk på [Nej] for at afslutte uden at annullere.
    • For at afslutte uden at annullere skal du trykke på image.