Hjem > Fax > Send en faxmeddelelse > Annullér en igangværende fax

Annullér en igangværende fax

Relaterede modeller:MFC‑J491DW / MFC‑J497DW / MFC‑J890DW / MFC‑J895DW

MFC-J491DW/MFC-J497DW

1. Tryk på Stop/Exit for at annullere en fax, der allerede behandles.
  2. Når du trykker på Stop/Exit, mens maskinen kalder op eller sender, viser displayet [Annuller Job?]. Tryk på image for at bekræfte.

MFC-J890DW/MFC-J895DW

1. Tryk på image for at vende tilbage til startskærmen.
  2. Tryk på image for at annullere en fax, der allerede behandles.
  3. Når du trykker på image, mens maskinen kalder op eller sender, viser touchskærmen [Annuller Job?]. Tryk på [Ja].