Hjem > Fax > Modtagelse af en faxmeddelelse > Indstillinger i Modtagetilstand > Indstil antallet af ringninger, før maskinen skal svare (Forsinket opkald)

Indstil antallet af ringninger, før maskinen skal svare (Forsinket opkald)

Relaterede modeller:MFC‑J491DW / MFC‑J497DW / MFC‑J890DW / MFC‑J895DW
Når en person ringer til din maskine, hører du den normale telefonringelyd. Antallet af ring angives i indstillingen Forsinket opkald.
  • Indstillingen Forsinket opkald indstiller antallet af gange, maskinen ringer, før den svarer i tilstandene [Kun fax] og [Fax/Tlf].
  • Hvis du har eksterne telefoner eller ekstratelefoner på samme linje som maskinen, skal du vælge det maksimale antal gange, maskinen skal ringe.

MFC-J491DW/MFC-J497DW

1. Tryk på Menu.
  2. Tryk på image eller image for at vælge følgende:
    1. Vælg [Fax]. Tryk på OK.
    2. Vælg [Modtageindst.]. Tryk på OK.
    3. Vælg [Fors. opk.]. Tryk på OK.
    4. Vælg det antal gange, maskinen skal ringe, før den svarer. Tryk på OK.
      image
      • Hvis du vælger [0], svarer maskinen med det samme, og linjen ringer ikke overhovedet (kun tilgængelig i nogle lande).
  3. Tryk på Stop/Exit.

MFC-J890DW/MFC-J895DW

1. Tryk på image [Indstill.]>[Alle indstil.]>[Fax]>[Modtageindst.]>[Fors. opk.].
  2. Indtast det antal gange, maskinen skal ringe, før den svarer.
    image

Hvis du vælger [0], svarer maskinen med det samme, og linjen ringer ikke overhovedet (kun tilgængelig i nogle lande).

3. Tryk på image.