Indstillingstabeller (modeller med 2,7"(67,5 mm)-touchskærm)

Relaterede modeller:DCP‑J772DW / DCP‑J774DW / MFC‑J890DW / MFC‑J895DW

Disse tabeller hjælper dig med at forstå maskinens menuvalg og indstillinger.

[Indstill.]

image[Indstill.]

Niveau 1

Niveau 2

Niveau 3

Beskrivelser

image

(Dato & tid)

Dato

-

(MFC-modeller)

Tilføj dato og klokkeslæt på displayet samt i overskrifterne i de faxer du sender.

(DCP-modeller)

Indstil dato og klokkeslæt på maskinen.

Klokkeslæt

-

Auto sommertid

(MFC-modeller)

-

Indstil maskinen til automatisk at skifte til sommertid.

Vedligeholdelse

Forbedr udskriftskvalitet

-

Kontroller og korriger udskriftskvaliteten, justeringen og papirindføringen i henhold til vejledningen på displayet.

Rensning af printhoved

-

Rens printhovedet i henhold til vejledningen på displayet.

Blækvolume

-

Kontrollér den tilgængelige mængde blæk.

Blækpatronmodel

-

Kontroller blækpatronnumrene.

Udskriftsindstillinger

Reducer udtværing

Reducerer udtværing eller papirstop under udskrivning.

Langsomt tørrende papir

Brug denne indstilling ved udskrivning på en type almindeligt papir, som blækket tørrer langsomt på.

Wi-Fi

TCP/IP

-

Indtil TCP/IP-protokol.

Opsæt.guide

-

konfigurer indstillingerne for dit trådløse netværk manuelt.

WLAN-assistent

-

Konfigurer indstillingerne for trådløst netværk ved hjælp af Brother-installationsdisken.

WPS

-

Konfigurér dine trådløse netværksindstillinger ved hjælp af enkelttast-metoden.

WPS m/PIN-kode

-

Konfigurér de trådløse netværk vha. WPS med en PIN-kode.

WLAN-status

-

Se den aktuelle status for trådløst netværk.

MAC-adresse

-

Se maskinens MAC-adresse.

Lydsvag tilstand

-

-

Reducer udskrivningsstøjen.

Bakkeindstil.

(MFC-J890DW/MFC-J895DW)

Papirtype

-

Indstil typen af papir i papirbakken.

Papirstr.

(MFC-J890DW/MFC-J895DW)

-

Indstil størrelsen på papiret i papirbakken.

Papirtype

(DCP-J772DW/DCP-J774DW)

-

-

Angiv papirtypen i papirbakke 1.

Papirstr.

(DCP-J772DW/DCP-J774DW)

-

-

Angiv papirstørrelsen i papirbakke 1.

Fax Prævisning

(MFC-J890DW/MFC-J895DW)

-

-

Vis modtagne faxer på displayet.

Alle indstil.

-

-

Konfigurér de detaljerede indstillinger.

[Gen. opsætning]

image[Indstill.]>[Alle indstil.]>[Gen. opsætning]

Niveau 1

Niveau 2

Niveau 3

Beskrivelser

Vedligeholdel

Forbedr udskriftskvalitet

-

Kontroller og korriger udskriftskvaliteten, justeringen og papirindføringen i henhold til vejledningen på displayet.

Rensning af printhoved

-

Rens printhovedet i henhold til vejledningen på displayet.

Blækvolume

-

Kontrollér den tilgængelige mængde blæk.

Blækpatronmodel

-

Kontroller blækpatronnumrene.

Udskriftsindstillinger

Reducer udtværing

Reducerer udtværing eller papirstop under udskrivning.

Langsomt tørrende papir

Brug denne indstilling ved udskrivning på en type almindeligt papir, som blækket tørrer langsomt på.

Papirtype

-

-

Indstil typen af papir i papirbakken.

Papirstr.

-

-

Indstil størrelsen på papiret i papirbakken.

Tjek papir

-

-

Kontroller papirtypen og papirstørrelsen, når du trækker bakken ud af maskinen.

Lydsvag tilstand

-

-

Reducer udskrivningsstøjen.

Bip

(DCP-modeller)

-

-

Juster bipperlydstyrken.

Volume

(MFC-modeller)

Ring

-

Juster ringelydstyrken.

Bip

-

Juster bipperlydstyrken.

Højttaler

-

Justér højttalerens lydstyrke.

LCD-indstill.

Baggrundslys

-

Juster lysstyrken for displayets baggrundsbelysning.

Dæmp Timer

-

Indstil hvor længe displayets baggrundsbelysning skal forblive tændt efter det sidste tastetryk.

Skærmindstill.

Scan-skærm

-

Indstil standardindstillinger for scanningsskærmen.

Tastaturindstillinger

-

-

Vælg tastaturtype for displayet.

Dvale

-

-

Vælg, hvor længe maskinen skal være inaktiv, før den skifter til dvaletilstand.

Autosluk

-

-

Vælg, hvor længe maskinen skal vente, før den automatisk slukker sig selv efter at have skiftet til slumretilstand.

Når denne tilstand er deaktiveret, slukkes maskinen ikke automatisk.

Flytbar Disk

-

-

Slå funktionen til flytbar disk til eller fra.

[Genvejsindstillinger]

image[Indstill.]>[Alle indstil.]>[Genvejsindstillinger]

Niveau 1

Niveau 2

Beskrivelser

(Vælg genvejsknap).

omdøb

Udskift genvejens navn.

Rediger

Ændring af genvejsindstillingerne.

Slet

Slet genvejen.

[Fax]

image[Indstill.]>[Alle indstil.]>[Fax] (MFC-modeller)

Niveau 1

Niveau 2

Niveau 3

Beskrivelser

Modtageindst.

Fors. opk.

-

Indstil antallet af ringninger, før maskinen svarer i tilstanden Kun fax eller Fax/Tlf.

Svar mode

-

Vælg den modtagetilstand, som passer bedst til dine behov.

F/T ringetid

-

Indstil længden af pseudo-/dobbelt-ring i Fax/Tlf-tilstand.

Fax Prævisning

(MFC-J890DW/MFC-J895DW)

-

Vis modtagne faxer på displayet.

Fax detekt

-

Modtag faxmeddelelser automatisk, når du besvarer et opkald og hører faxtoner.

Fjernkoder

-

Besvar opkald på en telefon, og brug koder til at slå fjernkoderne til eller fra. Du kan tilpasse koderne.

Auto reduktion

-

Reducér størrelsen på indgående faxmeddelelser.

PC fax modtag

-

Indstil maskinen til at sende faxmeddelelser til din computer.

Du kan tænde for "Backup Print" sikkerhedsfunktion.

Huk.modtagelse

-

Indstil maskinen til at videresende faxmeddelelser, til at gemme indgående faxmeddelelser i hukommelsen (så du kan hente dem, mens du ikke er ved maskinen), eller cloud-tjenesten.

Hvis du vælger Faxvideresendelse eller Videresendelse til Cloud, kan du aktivere sikkerhedsfunktionen Backup-udskrivning.

Fax modt. stempel

-

Udskriv modtagetidspunkt og -dato øverst på modtagne faxmeddelelser.

Rapportindst.

Bekræftelse

-

Vælg den indledende opsætning for transmissionsbekræftelsesrapporten.

Journal Interv

-

Indstil intervallet for automatiske udskrivning af faxjournalen.

Hvis du vælger en anden indstilling end Fra og For hver 50 faxmeddelelser, kan du indstille tiden for denne funktion.

Hvis du vælger Hver 7. dag kan du indstille ugedagen.

Print dokument

-

-

Udskriv modtagne faxmeddelelser, der er gemt i maskinens hukommelse.

Fjernkontrol

-

-

Indstil din egen kode for "Fjernmodtagelse".

Mgl.jobs

-

-

Kontroller, hvilke planlagte job der er i maskinens hukommelse, og annuller udvalgte job.

Diverse

Huk. sikkerhed

(MFC-J890DW/MFC-J895DW)

-

Forbyd de fleste funktioner undtagen modtagelse af faxmeddelelser til hukommelsen.

Nummerbestemt

(For Danmark)

Nummerbestemt

Tænd for telefonselskabets Distinctive Ring tjeneste at registrere dit nye ringemønster på maskinen.

Ringemønster

Opkalds-ID

(Ikke tilgængelig i Finland)

-

Se, eller udskriv en oversigt over de sidste 30 nummervisninger, der er gemt i hukommelsen.

[Netværk]

image[Indstill.]>[Alle indstil.]>[Netværk]

Niveau 1

Niveau 2

Niveau 3

Niveau 4

Beskrivelser

Kablet LAN

(MFC-J890DW/MFC-J895DW)

TCP/IP

Boot metode

-

Vælg den Boot-metode, som passer bedst til dine behov.

IP-adresse

-

Indtast IP-adressen.

Subnet mask

-

Indtast undernetmasken.

Router

-

Indtast gateway-adressen.

Nodenavn

-

Indtast nodenavnet.

WINS-konfiguration

-

Vælg WINS-konfigurationstilstanden.

WINS server

-

Angiv IP-adressen på den primære eller sekundære WINS-server.

Dns server

-

Angiv IP-adressen på den primære eller sekundære DNS-server.

APIPA

-

Indstil maskinen til automatisk at tildele IP-adresserne fra det link-lokale adresseområde.

IPv6

-

Slå IPv6-protokollen til eller fra. Du kan finde flere oplysninger ved at gå til Brother Solutions Center på support.brother.com for at se Ofte stillede spørgsmål og fejlfinding.

Ethernet

-

-

Vælg Ethernet link-tilstand.

Kablet status

-

-

Se den nuværende status for Kablet.

MAC-adresse

-

-

Se maskinens MAC-adresse.

WLAN

TCP/IP

Boot metode

-

Vælg den Boot-metode, som passer bedst til dine behov.

IP-adresse

-

Indtast IP-adressen.

Subnet mask

-

Indtast undernetmasken.

Router

-

Indtast gateway-adressen.

Nodenavn

-

Indtast nodenavnet.

WINS-konfiguration

-

Vælg WINS-konfigurationstilstanden.

WINS server

-

Angiv IP-adressen på den primære eller sekundære WINS-server.

Dns server

-

Angiv IP-adressen på den primære eller sekundære DNS-server.

APIPA

-

Indstil maskinen til automatisk at tildele IP-adresserne fra det link-lokale adresseområde.

IPv6

-

Slå IPv6-protokollen til eller fra. Du kan finde flere oplysninger ved at gå til Brother Solutions Center på support.brother.com for at se Ofte stillede spørgsmål og fejlfinding.

Opsæt.guide

-

-

konfigurer indstillingerne for dit trådløse netværk manuelt.

WLAN-assistent

-

-

Konfigurer indstillingerne for trådløst netværk ved hjælp af Brother-installationsdisken.

WPS

-

-

Konfigurér dine trådløse netværksindstillinger ved hjælp af enkelttast-metoden.

WPS m/PIN-kode

-

-

Konfigurér de trådløse netværk vha. WPS med en PIN-kode.

WLAN-status

Status

-

Se den aktuelle trådløse netværksstatus.

Signal

-

Se det aktuelle trådløse netværks signalstyrke.

SSID

-

Se den aktuelle SSID.

Komm. Tilst.

-

Se den aktuelle kommunikationstilstand.

MAC-adresse

-

-

Se maskinens MAC-adresse.

Wi-Fi Direct

Tryk knap

-

-

Konfigurer dine WiFi Direct-netværksindstillinger med metoden tryk på en enkelt knap.

Pinkode

-

-

Konfigurer dine Wi-Fi Direct-netværksindstillinger vha. WPS med en PIN-kode.

Manuel

-

-

Konfigurer dine Wi-Fi Direct-netværksindstillinger manuelt.

Gruppeejer

-

-

Indstil din maskine som gruppeejer.

Enhedsinformation

Enhedsnavn

-

Se maskinens enhedsnavn.

SSID

-

Se gruppeejerens SSID.

Når maskinen ikke er tilsluttet, viser displayet Ikke tilsluttet.

IP-adresse

-

Se maskinens aktuelle IP-adresse.

Statusoplysninger

Status

-

Se den aktuelle status for Wi-Fi Direct-netværket.

Signal

-

Se signalstyrken for det aktuelle WiFi Direct-netværk.

Når maskinen fungerer som Gruppeejer, vises der altid et kraftigt signal på displayet.

Aktiver I/F

-

-

Slå Wi-Fi Direct-forbindelsen til eller fra.

NFC

(MFC-J890DW/MFC-J895DW)

-

-

-

Slå NFC-funktionen til eller fra.

Meddelelse fra Brother

Meddelelse fra Brother

-

-

Vis meddelelser og notifikationer fra Brother.

Status

-

-

Indstillinger for webforbindelse

Proxyindst.

Proxyforbindelse

-

Ændring af web-forbindelsesindstillingerne.

Adresse

-

Port

-

Brugernavn

-

Adgangskode

-

Netværks I/F

(MFC-J890DW/MFC-J895DW)

-

-

-

Vælg netværkstilslutningstype.

WLAN Aktiver

(DCP-J772DW/DCP-J774DW)

-

-

-

Slå trådløs netværksforbindelse til eller fra.

Netværksnulst.

-

-

-

Gendan alle netværksindstillinger tilbage til fabriksindstillingerne.

[Print rapport]

image[Indstill.]>[Alle indstil.]>[Print rapport]

Niveau 1

Beskrivelser

Afs bekræft

(MFC-modeller)

Udskriv en transmissionsbekræftelsesrapport for den sidste transmission.

Adressebog

(MFC-modeller)

Udskriv en liste over navne og numre gemt i adressebogen.

Fax Journal

(MFC-modeller)

Udskriv en liste over oplysninger om de sidste 200 indgående og udgående faxer.

(TX betyder Transmission. RX betyder Modtagelse).

Brugerindstil.

Udskriv en liste over dine indstillinger.

Netværkskonfiguration

Udskriv en liste over dine netværksindstillinger.

WLAN-rapport

Udskriv forbindelsesresultaterne for det trådløse LAN.

Nummervisningshistorik

(MFC-modeller)

(Ikke tilgængelig i Finland)

Udskriv en liste over tilgængelige nummervisningsoplysninger om de sidste 30 modtagne faxmeddelelser og telefonopkald.

[Maskin-info]

image[Indstill.]>[Alle indstil.]>[Maskin-info]

Niveau 1

Niveau 2

Beskrivelser

Serienummer

-

Kontroller maskinens serienummer.

Firmwareversion

Main-version

Kontroller maskinens firmwareversion.

Firmwareopdatering

-

Opdater maskinen til den seneste firmware.

Firmware auto-tjek

-

Se firmwareoplysninger på startskærmen.

[Grundindst.]

image[Indstill.]>[Alle indstil.]>[Grundindst.]

Niveau 1

Niveau 2

Beskrivelser

Dato & tid

Dato

(MFC-modeller)

Tilføj dato og klokkeslæt på displayet samt i overskrifterne i de faxer du sender.

(DCP-modeller)

Indstil dato og klokkeslæt på maskinen.

Klokkeslæt

Auto sommertid

(MFC-modeller)

Indstil maskinen til automatisk at skifte til sommertid.

Afsender ID

(MFC-modeller)

Fax

Indtast dit navn og faxnummer, så det vises på hver side, du faxer.

Navn

Aut. faxgenopkald

(MFC-modeller)

-

Indstil maskinen til at kalde op til det sidste faxnummer igen, hvis faxmeddelelsen ikke gik igennem, fordi linjen var optaget.

Opkaldstone

(MFC-modeller)

-

Forkort pause for identifikation af klartone.

Linie Indstil.

(MFC-modeller)

-

Vælg telefonlinjetypen.

Kompatibilitet

(MFC-modeller)

-

Juster udjævningen for transmissionsvanskeligheder.

VoIP-tjenesteudbydere tilbyder faxunderstøttelse vha. forskellige standarder. Hvis du jævnligt får faxtransmissionsfejl, skal du vælge Grundlæggende (for VoIP (IP-telefoni)).

Nulstil

Maskin-nulstilling

Gendan alle maskinens indstillinger, du har ændret, såsom dato og klokkeslæt og Forsinket opkald.

Netværk

Gendan alle netværksindstillinger tilbage til fabriksindstillingerne.

Adressebog & fax

(MFC-modeller)

Slet alle gemte telefonnumre og faxindstillinger.

Alle indstillinger

Gendan alle maskinens indstillinger tilbage til fabriksindstillingerne.

Lokalt sprog

(Kun tilgængeligt for visse lande).

Skift dit displaysprog.