Udskriv fotos efter billednummer

Relaterede modeller:DCP‑J572DW / DCP‑J772DW / DCP‑J774DW / MFC‑J890DW / MFC‑J895DW
Før du kan udskrive et enkelt billede, skal du udskrive fotoindekssiden (miniaturebilleder) for at kende billednummeret.

DCP-J572DW

1. Åbn låget til mediepladsen.
  2. Sæt mediet i åbningen.
  3. Tryk på image eller image for at vælge [JPEG-udskrift]. Tryk på OK.
  4. Tryk på image eller image for at vælge følgende:
    1. Vælg [Indeksudskr.]. Tryk på OK.
    2. Vælg [Udskriv Fotos]. Tryk på OK.
  5. Indtast de billednumre, du vil udskrive, ved hjælp af tastaturet, der vises på displayet. Tryk på image, image, image eller image for at vælge [OK], og tryk derefter på OK. når du har valgt billednumrene.
    image
    • Indtast flere numre på én gang ved at bruge et komma eller en bindestreg. Indtast f.eks. 1, 3, 6 for at udskrive billede nr. 1, nr. 3 og nr. 6. Udskriv en række billeder vha. en bindestreg. Indtast f.eks. 1-5 for at udskrive billede nr. 1 til nr. 5.

• Indtast op til 12 tegn (inkl. kommaer og bindestreger) for de billednumre, du vil udskrive.

6. Tryk på+ eller - på betjeningspanelet gentagne gange for at indtaste det antal kopier, du ønsker.
  7. Hvis du vil ændre udskrivningsindstillingerne, skal du trykke på image eller image for at vælge den indstilling, du vil ændre, og derefter trykke på OK. Tryk på image eller image for at vælge den ønskede indstilling, og tryk derefter på OK.
  8. Tryk på Colour Start.

DCP-J772DW/DCP-J774DW/MFC-J890DW/MFC-J895DW

1. Åbn låget til mediepladsen.
  2. Sæt hukommelseskortet eller USB flash-drevet i den korrekte kortlæser.
  3. Tryk på [Foto]>[Indeksudskrivning]>[Udskriv Fotos].
  4. Indtast de billednumre, du vil udskrive, ved hjælp af touchskærmen. Tryk på [OK], når du har valgt billednumrene.
    image
    • Indtast flere numre på én gang ved at bruge et komma eller en bindestreg. Indtast f.eks. 1, 3, 6 for at udskrive billede nr. 1, nr. 3 og nr. 6. Udskriv en række billeder vha. en bindestreg. Indtast f.eks. 1-5 for at udskrive billede nr. 1 til nr. 5.

• Indtast op til 12 tegn (inkl. kommaer og bindestreger) for de billednumre, du vil udskrive.

5. Indtast antallet af kopier på en af følgende måder:
    • Tryk på [-] eller [+] på touchscreen'en.
    • Tryk på image for at få vist tastaturet på touchskærmen, og indtast derefter antallet af kopier vha. tastaturet på touchskærmen. Tryk på [OK].
  6. Tryk på [Udskr.indstil.] for at ændre udskriftsindstillingerne.
    Tryk på [OK], når du er færdig.
  7. Tryk på [Start].