Telefonlinjeinterferens/VoIP

Relaterede modeller:MFC‑J491DW / MFC‑J497DW / MFC‑J890DW / MFC‑J895DW
Hvis du har problemer med at sende eller modtage faxmeddelelser pga. eventuel interferens på telefonlinjen, eller hvis du bruger et VoIP-system (IP-telefoni)-system, anbefaler vi, at du ændrer modemhastigheden for at minimere fejl, når du sender eller modtager faxmeddelelser.

MFC-J491DW/MFC-J497DW

1. Tryk på Menu.
  2. Tryk på image eller image for at vælge følgende:
    1. Vælg [Grundindst.]. Tryk på OK.
    2. Vælg [Kompatibilitet]. Tryk på OK.
    3. Vælg [Normal] eller [Basis(for VoIP)]. Tryk på OK.
      • [Basis(for VoIP)] reducerer modemhastigheden til 9.600 bps og deaktiverer modtagelse af farvefaxmeddelelser og fejlregistreringstilstand, bortset fra afsendelse af farvefaxmeddelelser. Medmindre interferens er et hyppigt forekommende problem på din telefonlinje, vil du muligvis foretrække kun at anvende denne mulighed, når behovet opstår.

For at forbedre kompatibiliteten med de fleste VoIP-tjenester anbefaler Brother at ændre kompatibilitetsindstillingen til [Basis(for VoIP)].

• [Normal] indstiller modemhastigheden til 14.400 bps.
  3. Tryk på Stop/Exit.
    image
    • VoIP (Voice over IP), kendt som IP-telefoni, bruger en internetforbindelse i stedet for en almindelig telefonlinje.

MFC-J890DW/MFC-J895DW

1. Tryk på image[Indstill.]>[Alle indstil.]>[Grundindst.]>[Kompatibilitet].
  2. Tryk på den ønskede indstilling.
    • [Basis(for VoIP)] reducerer modemhastigheden til 9.600 bps og deaktiverer modtagelse af farvefaxmeddelelser og fejlregistreringstilstand, bortset fra afsendelse af farvefaxmeddelelser. Medmindre interferens er et hyppigt forekommende problem på din telefonlinje, vil du muligvis foretrække kun at anvende denne mulighed, når behovet opstår.

For at forbedre kompatibiliteten med de fleste VoIP-tjenester anbefaler Brother at ændre kompatibilitetsindstillingen til [Basis(for VoIP)].

• [Normal] indstiller modemhastigheden til 14.400 bps.
  3. Tryk på image.
    image
    • VoIP (Voice over IP), kendt som IP-telefoni, bruger en internetforbindelse i stedet for en almindelig telefonlinje.