Hjem > Mobil/Web Connect > Google Cloud Print > Før brug af Google Cloud Print > Registrer maskinen med Google Cloud Print vha. Web Based Management

Registrer maskinen med Google Cloud Print vha. Web Based Management

Kontroller, at du allerede har oprettet en Google-konto. Hvis du ikke har en konto, kan du gå ind på Googles websted (https://accounts.google.com/signup) fra en computer eller mobilenhed og oprette en konto.

Kontroller, at Brother-maskinen ikke arbejder, før du starter registreringsprocessen.

Før du begynder at registrere maskinen, skal du kontrollere, at dato og klokkeslæt er indstillet korrekt på maskinens kontrolpanel. imageimage Relaterede informationer

1. Kontroller, at Brother-maskinen er sluttet til det samme netværk som computeren eller mobilenheden.
  2. Start din webbrowser.
  3. Indtast "http://maskinens IP-adresse" i browserens adresselinje (hvor "maskinens IP-adresse" er IP-adressen for maskinen).

Eksempel:

http://192.168.1.2

image
    • Du kan se maskinens IP-adresse i netværksmenuen på maskinens kontrolpanel.

• Hvis du har angivet en adgangskode for at logge på Web Based Management, skal du indtaste adgangskoden i feltet Login (Logon) og derefter klikke på image.

image
  4. Klik på Google Cloud Print.
  5. Kontroller, at Status er indstillet til Enabled (Aktiveret). Klik på Register (Registrer).
  6. Når en bekræftelsesmeddelelse vises på maskinens display, skal du trykke på [OK].
    image
    Hvis bekræftelsesmeddelelsen ikke vises på din maskines display, skal du gentage disse trin.
  7. Klik på Google.
  8. Logon-skærmbilledet til Google Cloud Print vises. Log på med din Google-konto, og følg vejledningen på skærmen for at registrere maskinen.
  9. Når du er færdig med at registrere maskinen, skal du vende tilbage til skærmbilledet Web Based Management og kontrollere, at Registration Status (Registreringsstatus) er indstillet til Registered (Registreret).