Vælg den rigtige modtagefunktion

Relaterede modeller:MFC‑J491DW / MFC‑J497DW / MFC‑J890DW / MFC‑J895DW
Valget af modtagefunktion er afhængigt af de eksterne enheder og telefontjenester, du har på linjen.

Som standard modtager din maskine automatisk alle faxmeddelelser, der sendes til den. Diagrammet herunder hjælper dig med at vælge den korrekte tilstand.

image

MFC-J491DW/MFC-J497DW

1. Tryk på Menu.
  2. Tryk på image eller image for at vælge følgende:
    1. Vælg [Fax]. Tryk på OK.
    2. Vælg [Modtageindst.]. Tryk på OK.
    3. Vælg [Svar mode]. Tryk på OK.
      image

(For Danmark)

Hvis du ikke kan ændre indstillingen [Svar mode], skal du sikre dig, at Markant ringetone-funktionen er indstillet til [Fra].

3. Tryk på image eller image for at vælge indstillingen [Kun fax], [Fax/Tlf], [Ekstratlf/Tad] eller [Manuel], og tryk derefter på OK.
  4. Tryk på Stop/Exit.

MFC-J890DW/MFC-J895DW

1. Tryk på image [Indstill.]>[Alle indstil.]>[Fax]>[Modtageindst.]>[Svar mode].
    image

(For Danmark)

Hvis du ikke kan ændre indstillingen [Svar mode], skal du sikre dig, at Markant ringetone-funktionen er indstillet til [Fra].

2. Tryk på image eller image for at få vist indstillingen [Kun fax], [Fax/Tlf], [Ekstratlf/Tad] eller [Manuel], og tryk derefter på den indstilling, du ønsker.