Hjem > Fax > Modtagelse af en faxmeddelelse > Hukommelsesmodtagefunktioner > Videresendelse af indgående faxer til en anden maskine

Videresendelse af indgående faxer til en anden maskine

Relaterede modeller:MFC‑J890DW / MFC‑J895DW
Brug funktionen Faxvideresendelse til automatisk at videresende dine indgående faxmeddelelser til en anden maskine.

Denne funktion er kun tilgængelig for monokrome faxer.

1. Tryk på image [Indstill.]>[Alle indstil.]>[Fax]>[Modtageindst.]>[Huk.modtagelse].
  2. Tryk på image eller image for at få vist indstillingen [Send fax], og tryk derefter på den.
  3. Indtast videresendelsesnummeret (op til 20 cifre) ved hjælp af opkaldstastaturet.

Tryk på [OK].

4. Tryk på [Backup udsk.: Til] eller [Backup udsk.: Fra].
    image
    • Hvis du vælger [Backup udsk.: Til], udskriver maskinen modtagne faxmeddelelser på maskinen, så du har en kopi.
    • Når Forhåndsvisning af fax er aktiveret, udskrives der ikke en sikkerhedskopi af modtagne faxmeddelelser, selv om du vælger [Backup udsk.: Til].
    • Hvis du modtager en farvefaxmeddelelser, udskriver maskinen kun farvefaxmeddelelsen, men sender den ikke til det programmerede faxvideresendelsesnummer.
  5. Tryk på image.