Hjem > Papirhåndtering > Ilæg papir > Område, der ikke kan udskrives

Område, der ikke kan udskrives

Det område, der ikke kan udskrives, afhænger af indstillingerne i det program, du bruger. Nedenstående tal viser områder på papirark og konvolutter, der ikke kan udskrives. Maskinen kan kun udskrive i de skraverede områder af papirark, når funktionen print til kant er tilgængelig og slået til.

Enkeltark

Enkeltark

Konvolutter

Konvolutter

Top (1)

Venstre (2)

Bund (3) Højre (4)

Enkeltark

3 mm

3 mm

3 mm

3 mm

Konvolutter

12 mm

3 mm

12 mm

3 mm

image
Funktionen print til kant er ikke tilgængelig for konvolutter og 2-sidet udskrivning.