Hjem > Fax > Send en faxmeddelelse > Afsendelse af den samme fax til flere modtagere (rundsendelse)

Afsendelse af den samme fax til flere modtagere (rundsendelse)

Relaterede modeller:MFC‑J491DW / MFC‑J497DW / MFC‑J890DW / MFC‑J895DW
Brug Broadcastingfunktionen til at sende den samme fax til flere faxnumre på samme tid.
  • Denne funktion er kun tilgængelig for monokrome faxer.
  • Adressebogsnumre skal også gemmes i maskinens hukommelse, før de kan anvendes til en udsendelse.
  • Gruppenumre skal også gemmes i maskinens hukommelse, før de kan anvendes til en udsendelse. Gruppenumre omfatter mange gemte adressebogsnumre for nemmere opkald.

MFC-J491DW/MFC-J497DW

Du kan medtage grupper, adressebogsnumre og op til 50 manuelt opkaldte numre i samme udsendelse.

Hvis du ikke har brugt nogen af adressebogsnumrene til grupper, kan du rundsende faxmeddelelser til helt op til 90 forskellige numre.

1. Ilæg dokumentet.
  2. Tryk på image (FAX).
  3. Tryk på image eller image for at vælge [Rundsending], og tryk derefter på OK.
  4. Tryk på image eller image for at vælge [Tilføj nummer], og tryk derefter på OK.
  5. Du kan tilføje numre til rundsendelsen på følgende måder:
    • Indtast et nummer med opkaldstastaturet:
      1. Tryk på image eller image for at vælge [Tilføj nummer], og tryk derefter på OK.
      2. Indtast et nummer vha. opkaldstastaturet, og tryk derefter på OK.
    • Vælg et nummer i adressebogen:
      1. Tryk på image eller image for at vælge [Tilføj fra adressebog], og tryk derefter på OK.
      2. Tryk på image eller image for at vælge [Alfabetisk orden] eller [Numerisk orden], og tryk derefter på OK.
      3. Tryk på image eller image for at vælge det ønskede hurtigopkaldsnavn eller -nummer.
      4. Tryk på image eller image for at markere afkrydsningsfeltet mærket med hurtigopkaldsnavnet eller -nummeret, og tryk derefter på OK.
    • Søg efter et nummer i adressebogen:
      1. Tryk på image eller image for at vælge [Søg i adressebog], og tryk derefter på OK.
      2. Indtast det første bogstav i navnet ved hjælp af opkaldstastaturet, og tryk derefter på OK.
      3. Tryk på image eller image for at vælge navnet, og tryk derefter på OK.
      4. Tryk på OK igen.
  6. Tryk på image eller image for at vælge [Udført], når du er færdig. Tryk på OK.
  7. Tryk på Mono Start.
  8. Gør et af følgende:
    • Hvis du bruger ADF'en, begynder maskinen at scanne og sende dokumentet.
    • Hvis du bruger scannerglaspladen, begynder maskinen at scanne den første side.

Gør et af følgende, når displayet viser [Næste side?]:

• Tryk på image for at scanne en side mere. Placer den næste side på scannerglaspladen, og tryk derefter på image. Maskinen begynder at scanne siden.

Gentag dette trin for hver yderligere side.

• Tryk på image for at sende en faxmeddelelse, når du er færdig med at scanne siderne. Maskinen begynder at sende dokumentet.
    image

Hvis meddelelsen [Hukommelse fuld] vises, skal du trykke på Stop/Exit for at annullere.

MFC-J890DW/MFC-J895DW

Du kan medtage grupper, adressebogsnumre og op til 50 manuelt opkaldte numre i samme udsendelse.

Hvis du ikke har brugt nogen af adressebogsnumrene til grupper, kan du udsende faxmeddelelser til helt op til 250 forskellige numre.

1. Ilæg dokumentet.
  2. Tryk på image[Fax].
    image
    Hvis [Fax Prævisning] er indstillet til [Til], skal du trykke på image[Fax]>[Fax afsend].
  3. Tryk på [Valg]>[Rundsending].
  4. Tryk på [Tilføj nummer].
    Du kan tilføje numre til udsendelsen på følgende måder:
    • Tryk på [Tilføj nummer], og indtast et faxnummer ved hjælp af opkaldstastaturet. Tryk på [OK] .
    • Tryk på [Tilføj fra adressebog]. Tryk på image eller image for at få vist de numre, du vil føje til udsendingen. Marker afkrydsningsfelterne for de numre, du vil tilføje.

Når du er færdig, skal du trykke på [OK].

• Tryk på [Søg i adressebog]. Indtast det første bogstav i navnet, og tryk på [OK]. Tryk på navnet, og tryk derefter på det nummer, du vil tilføje.
    Gentag dette trin for at indtaste yderligere faxnumre.
  5. Når du er færdig, skal du trykke på [OK].
  6. Tryk på [Faxstart].
  7. Gør et af følgende:
    • Hvis du bruger ADF'en, begynder maskinen at scanne og sende dokumentet.
    • Hvis du bruger scannerglaspladen, begynder maskinen at scanne den første side.

Når touchskærmen viser [Næste side?], skal du udføre en af følgende handlinger:

• Tryk på [Nej], når du er færdig med at scanne sider. Maskinen begynder at sende dokumentet.
      • Tryk på [Ja] for at scanne en side mere. Anbring den næste side på scannerglaspladen, og tryk på [OK]. Maskinen begynder at scanne siden.

Gentag dette trin for hver yderligere side.