Udskrivning eller scanning fra en mobilenhed med Wi-Fi Direct

Wi-Fi Direct er en af de konfigurationsmetoder for trådløst netværk, der er udviklet af Wi-Fi Alliance®. Med denne kan du konfigurere et sikkert, trådløst netværk mellem Brother-maskinen og en mobilenhed som f. eks. en Android™-enhed, Windows-enhed, iPhone, iPod touch eller iPad uden brug af et accesspoint. Wi-Fi Direct understøtter trådløs netværkskonfiguration med trykknap- eller PIN-metoden for Wi-Fi Protected Setup™ (WPS). Du kan også konfigurere et trådløst netværk ved manuelt at indstille et SSID og en adgangskode. Brother-maskinens Wi-Fi Direct-funktion understøtter WPA2™-sikkerhed med AES-kryptering.

image
  1. Mobilenhed
  2. Brother-maskinen
image
  • Selvom Brother-maskinen kan bruges i såvel kabelbaserede (kun understøttede modeller) som trådløse netværk, kan der kun anvendes én forbindelsesmetode ad gangen. Dog kan en trådløs netværksforbindelse og en Wi-Fi Direct-forbindelse eller en kabelbaseret netværksforbindelse og en Wi-Fi Direct-forbindelse bruges samtidig.
  • Den Wi-Fi Direct-understøttede enhed kan blive gruppeejer (G/O). Ved konfiguration af Wi-Fi Direct-netværket bruges gruppeejeren (G/O) som et accesspoint.