Se og udskriv fotos fra medie

Relaterede modeller:DCP‑J572DW / DCP‑J772DW / DCP‑J774DW / MFC‑J890DW / MFC‑J895DW

Se dine fotos på displayet, før du udskriver dem.

USB flash-drev kan kun bruges til visse modeller (DCP-J772DW/DCP-J774DW/MFC-J890DW/MFC-J895DW).

• Hvis dine fotos er store filer, kan der forekomme en forsinkelse, før hvert foto vises.

DCP-J572DW

1. Åbn dækslet til mediekortlæseren.
    image
  2. Sæt mediet i åbningen.
  3. Tryk på image eller image for at vælge [JPEG-udskrift]. Tryk på OK.
  4. Tryk på image eller image for at vælge [Vælg filer]. Tryk på OK.
    image
    Tryk på image eller image for at vælge [Udsk al], og tryk derefter på OKfor at udskrive alle fotos.
  5. Tryk på image eller image for at få vist det foto, du vil udskrive.
  6. Tryk på+ eller - på betjeningspanelet gentagne gange for at indtaste det antal kopier, du ønsker.
  7. Gentag de sidste to trin, til du har valgt alle de fotos, du vil udskrive.
    image
    Tryk påClear/Backfor at gå tilbage til det forrige niveau.
  8. Tryk på OK.
  9. Hvis du vil ændre udskrivningsindstillingerne, skal du trykke på image eller image for at vælge den indstilling, du vil ændre, og derefter trykke på OK. Tryk på image eller image for at vælge den ønskede indstilling, og tryk derefter på OK.
  10. Tryk på Colour Start.

DCP-J772DW/DCP-J774DW/MFC-J890DW/MFC-J895DW

1. Åbn dækslet til mediekortlæseren.
    image
  2. Sæt hukommelseskortet eller USB flash-drevet i den korrekte kortlæser.
  3. Tryk på [Foto]>[Vælg filer].
  4. Tryk på image eller image for at få vist det foto, du vil udskrive, og tryk derefter på det.
    image
    Hvis du vil udskrive alle fotos, skal du trykke på [Udsk al] og derefter trykke på [Ja] for at bekræfte.
  5. Indtast antallet af kopier på en af følgende måder:
    • Tryk på [-] eller [+] på touchscreen'en.
    • Tryk på image for at få vist tastaturet på touchskærmen, og indtast derefter antallet af kopier vha. tastaturet på touchskærmen. Tryk på [OK].
  6. Tryk på [OK].
  7. Gentag de sidste tre trin, til du har valgt alle de fotos, du vil udskrive.
  8. Tryk på [OK].
  9. Læs og kontroller den viste liste med indstillinger.
  10. Tryk på [Udskr.indstil.] for at ændre udskriftsindstillingerne.
    Tryk på [OK], når du er færdig.
  11. Tryk på [Start].