Hjem > Papirhåndtering > Ilæg papir > Ilægning af Foto- eller Foto L-papir i fotopapirbakken

Ilægning af Foto- eller Foto L-papir i fotopapirbakken

Relaterede modeller:DCP‑J572DW / DCP‑J772DW / DCP‑J774DW
Brug fotopapirbakken, der sidder oven på outputpapirbakkens låg, til at udskrive på papir i størrelse Foto (10 x 15 cm) eller Foto L (89 x 127 mm).
image
  • Når du bruger fotopapirbakken, behøver du ikke at fjerne papiret fra papirbakken under den.

• Hvis indstillingen [Tjek papir] er [Til], og du trækker papirbakken ud af maskinen, vises en meddelelse på displayet, hvor du bliver spurgt, om du vil ændre papirtypen og papirstørrelsen. Skift om nødvendigt indstillinger for papirstørrelse og papirtype ved at følge vejledningen på displayet.
  • Læg kun én papirstørrelse og papirtype i papirbakken ad gangen.
  • Når du lægger en anden papirstørrelse i bakken, skal du ændre indstillingen for papirstørrelse i maskinen eller indstillingen for papirstørrelse på computeren.
  1. Hvis papirstøtteflappen (1) er åben, lukkes den, og derefter lukkes papirstøtten (2).
    image
  2. Tag papirbakken helt ud af maskinen.
    image
  3. Tryk på den blå udløserknap til fotopapirbakken (1), og træk hele outputpapirbakkens låg fremad, til det låser på plads i fotoudskrivningsposition (2).
    image
  4. Læg op til 20 ark Foto- eller Foto L-papir i fotopapirbakken med udskriftssiden nedad.
    Ilægning af mere end 20 ark fotopapir kan forårsage papirstop.
    image
  5. Juster forsigtigt papirbreddestyrene (1), så de passer til papiret. Kontroller, at papirbreddestyrene rører ved papirets kanter, og at papiret ligger fladet i bakken.
    image
  6. Skub forsigtigt papirbakken helt ind i maskinen.
    image
    image

Åbn ikke papirstøtten og papirstøtteflappen, når du bruger fotopapirbakken. Så kan det være svært at tage udskrifterne ud.

VIGTIGT

Sæt fotopapirbakken tilbage til normal udskrivningsposition, når du er færdig med at udskrive fotos. Ellers får du fejlmeddelelsen [Tjek papir], når du bruger papirark.

Fotopapirbakke i normal udskrivningsposition

Fotopapirbakke i normal udskrivningsposition

Fotopapirbakke i fotoudskrivningsposition

Fotopapirbakke i fotoudskrivningsposition