Hjem > Papirhåndtering > Ilæg papir > Papirindstillinger > Ændring af indstillingen Kontroller papir

Ændring af indstillingen Kontroller papir

Hvis denne indstilling er [Til], og du trækker papirbakken ud af maskinen, viser displayet en meddelelse, hvor du bliver spurgt, om du vil ændre indstillingerne for papirstørrelse og papirtype.

Standardindstillingen er, at funktionen er slået [Til].

DCP-J572DW/MFC-J491DW/MFC-J497DW

1. Tryk på Menu.
  2. Tryk på image eller image for at vælge følgende:
    1. Vælg [Gen. opsætning]. Tryk på OK.
    2. Vælg [Tjek papir]. Tryk på OK.
    3. Vælg [Til] eller [Fra]. Tryk på OK.
  3. Tryk på Stop/Exit.

DCP-J772DW/DCP-J774DW/MFC-J890DW/MFC-J895DW

1. Tryk på image[Indstill.]>[Alle indstil.]>[Gen. opsætning].
  2. Tryk på image eller image for at få vist indstillingen [Tjek papir], og tryk derefter på den.
  3. Tryk på [Til] eller [Fra].
  4. Tryk på image.