Hjem > Fax > Send en faxmeddelelse > Manuel afsendelse af en fax

Manuel afsendelse af en fax

Relaterede modeller:MFC‑J491DW / MFC‑J497DW / MFC‑J890DW / MFC‑J895DW
Når du laver en manuel faxtransmission, vil du høre tonerne fra opkaldet, ringningen og faxmodtagelsen, mens faxen sendes.

MFC-J491DW/MFC-J497DW

1. Ilæg dokumentet.
  2. Hvis du vil lytte efter en opkaldstone, skal du løfte røret på telefon, samme stik.
  3. Indtast faxnummeret på telefon, samme stik.
  4. Tryk på Mono Start eller Colour Start, når du hører faxtoner.
    • Hvis du bruger scannerglaspladen, skal du trykke på image for at sende en faxmeddelelse.
  5. Læg røret på telefon, samme stik, på.

MFC-J890DW/MFC-J895DW

1. Ilæg dokumentet.
  2. Hvis du vil lytte efter en opkaldstone, skal du løfte røret på telefon, samme stik.
  3. Indtast faxnummeret på telefon, samme stik.
  4. Tryk på image og derefter på [Faxstart], når du hører faxtonerne.
    • Tryk på [Send] hvis du anvender scannerglaspladen.
  5. Læg røret på telefon, samme stik, på.