Udskriftsindstillinger for fotos

Relaterede modeller:DCP‑J572DW / DCP‑J772DW / DCP‑J774DW / MFC‑J890DW / MFC‑J895DW

DCP-J572DW

Indstilling Beskrivelse
Print kvalitet

Vælg printeropløsning for dokumenttypen.

Hvis du vælger valgmuligheden Inkjetpapir i indstillingen Papirtype, kan du kun vælge Fin.

Papirtype

Vælg dokumenttypen.

Papirstr.

Vælg papirstørrelsen.

Udskriftslayout

Vælg udskriftslayoutet.

Lysstyrke

Juster lysstyrken.

Kontrast

Juster kontrasten.

Mere kontrast vil få et billede til at se mere skarpt og livagtigt ud.

Beskæring

Beskær billedet rundt om margenen, så det passer til papirstørrelsen eller udskriftstørrelsen. Slå denne funktion fra, når du vil udskrive hele billeder eller undgå utilsigtet beskæring.

Til kant

Udvid det printbare område, så det passer til papiret.

Datoudskrivn.

Udskriv datoen på dit foto.

Indst. ny std.

Gem de udskriftsindstillinger, du bruger mest, ved at indstille dem som standarder.

Fabriksinst.

Gendan alle ændrede udskriftsindstillinger til fabriksindstillingerne.

DCP-J772DW/DCP-J774DW/MFC-J890DW/MFC-J895DW

Tryk på [Udskr.indstil.]-knappen for at få vist de indstillinger, der er vist i tabellen.
Indstilling Beskrivelse
Print kvalitet

Vælg printeropløsning for dokumenttypen.

Hvis du vælger valgmuligheden Inkjetpapir i indstillingen Papirtype, kan du kun vælge Fin.

Papirtype

Vælg dokumenttypen.

Papirstr.

Vælg papirstørrelsen.

Udskriftslayout

Vælg udskriftslayoutet.

Lysstyrke

Juster lysstyrken.

Kontrast

Juster kontrasten.

Mere kontrast vil få et billede til at se mere skarpt og livagtigt ud.

Beskæring

Beskær billedet rundt om margenen, så det passer til papirstørrelsen eller udskriftstørrelsen. Slå denne funktion fra, når du vil udskrive hele billeder eller undgå utilsigtet beskæring.

Til kant

Udvid det printbare område, så det passer til papiret.

Datoudskrivn.

Udskriv datoen på dit foto.

Indst. ny std.

Gem de udskriftsindstillinger, du bruger mest, ved at indstille dem som standarder.

Fabriksinst.

Gendan alle ændrede udskriftsindstillinger til fabriksindstillingerne.