Privatlivspolitik for Brother Industries, Ltd.

1. JANUAR 2021

Denne privatlivsmeddelelse beskriver, hvordan Brother Industries, Ltd., et firma anmeldt som aktieselskab og beliggende i Japan med adresse på 15-1, Naeshiro-cho, Mizuho-ku, Nagoya 467-8561, Japan, (”vi”, ”os”) indsamler og behandler personlige oplysninger om dig, hvordan vi bruger og beskytter disse oplysninger, og dine rettigheder i forbindelse med disse oplysninger.

Denne privatlivsmeddelelse gælder for alle personlige oplysninger, vi indsamler eller behandler om dig. Personlige oplysninger er oplysninger, eller en kombination af forskellige oplysninger, som med rimelighed gør det muligt at identificere dig.

Bemærk, at vi driver forretning globalt enten direkte eller gennem vores datterselskaber (”virksomheder i Brother-koncernen”). Virksomheder i Brother-koncernen har deres egen privatlivsmeddelelse, og hvor de indsamler og behandler dine personlige oplysninger, vil deres egne respektive privatlivsmeddelelser være gældende.

Den italienske afdeling af Brother International Europe, Ltd., et firma anmeldt som aktieselskab og beliggende i Storbritannien med adressen Brother House, 1 Tame Street, Audenshaw, Manchester M34 5JE, Storbritannien (”BIE”), er vores repræsentant i Den Europæiske Union.

1. Personlige oplysninger, vi bruger

Vi indsamler personlige oplysninger om dig fra en række forskellige kilder, herunder oplysninger vi indsamler direkte fra dig (hvis du f.eks. er kunde, når du registrerer dine Brother-produkter, eller hvis du er forretningspartner, når du kontakter os og/eller leverer tjenester til os), oplysninger vi indsamler fra Brother Group-virksomheder, og oplysninger vi indsamler om dig fra andre kilder, herunder kommercielt tilgængelige kilder som f.eks. offentlige databaser (hvis loven tillader det).

I henhold til lovgivningen kan det kræves af os, at vi indsamler visse personlige oplysninger om dig, eller det kan være en følge af et kontraktligt forhold, vi har til dig. Manglende levering af disse oplysninger kan forhindre eller forsinke opfyldelsen af disse forpligtelser.

1.1 Oplysninger, vi indsamler direkte fra dig

De kategorier af oplysninger, vi muligvis indsamler direkte fra dig, omfatter følgende:

1. personlige oplysninger (f.eks. navn, fødselsdato, jobtitel);
  2. kontaktoplysninger (f.eks. telefonnummer, e-mailadresse, postadresse eller mobilnummer);
  3. betalingsoplysninger og transaktioner;
  4. hvis du er kunde, serienumre for Brother-produkter (disse vil identificere dig, når du har registreret dit Brother-produkt hos os);
  5. IP-adresser og MAC-identifikatorer (når du får adgang til vores websteder og andre online tjenester).

1.2 Oplysninger, vi indsamler fra andre kilder:

Følgende er eksempler på kategorier af oplysninger, som vi kan indsamle fra andre kilder:

1. personlige oplysninger (f.eks. navn, fødselsdato, jobtitel, kreditoplysninger);
  2. kontaktoplysninger (f.eks. telefonnummer, e-mailadresse, postadresse eller mobilnummer);

1.3 Andre oplysninger, vi bruger om dig

Inkl. genererede oplysninger som f.eks. profiler, historik for vores forhold til dig osv.

2. Sådan bruger vi dine personlige oplysninger, og det grundlag hvorpå vi bruger dem

Hvis du er kunde, bruger vi dine personlige oplysninger til at:

1. sikre, at vores registre er nøjagtige og opdaterede;
  2. overholde juridiske forpligtelser, som vi er underlagt;
  3. kontrollere og vedligeholde kvalitetskontrol;
  4. udføre analyser af vores lager, sikre korrekte logistikfunktioner og kontrollere lagerbeholdningerne;
  5. tilbyde dig kundeservice, eftersalgssupport og softwareopdateringer;
  6. sende produkter til dig;
  7. tilbagekalde produkter.

Hvis du er forretningspartner, bruger vi dine personlige oplysninger til at:

1. udføre baggrundstjek, inden vi indgår i et forretningssamarbejde med dig;
  2. kontakte dig med spørgsmål og andre oplysninger vedrørende de tjenester, du tilbyder;
  3. sikre, at vores registre er nøjagtige og opdaterede, hvor du, dine medarbejdere eller entreprenører arbejder på vores faciliteter;
  4. betale fakturaer;
  5. overholde juridiske forpligtelser, som vi er underlagt.

Vi skal have et retsgrundlag for at behandle dine personlige oplysninger. I de fleste tilfælde vil retsgrundlaget være et af følgende:

1. for at opfylde vores kontraktlige forpligtelser over for dig. Hvis du er kunde, omfatter vores kontraktlige forpligtelser afsendelse af produkter, levering af kundeservice, eftersalgssupport, softwareopdateringer og tilbagekaldelse af produkter, hvis det er nødvendigt. Hvis du er forretningspartner, omfatter vores kontraktlige forpligtelser over for dig korrekt betaling af fakturaer og at sikre, at du kan få adgang til vores lokaliteter, når det er nødvendigt;
  2. at overholde vores juridiske forpligtelser over for dig, f.eks. forpligtelser i forhold til sundhed og sikkerhed, når du er på vores lokaliteter, eller over for en tredjepart (f.eks. skattemyndighederne); og
  3. til at opfylde vores legitime interesser. Hvis du er kunde, er vores legitime interesser f.eks. at vedligeholde kvalitetskontrol og logistik, udføre analyser for produktudvikling og markedsundersøgelser, kontrol af lagerbeholdninger og sikring af, at vores registre er opdaterede og nøjagtige. Hvis du er forretningspartner, er vores legitime interesse f.eks. at sikre, at de tjenester, du leverer, er passende i forhold til vores behov, at dine tjenester fungerer korrekt med vores systemer, at eventuelle klager eller bekymringer hurtigt kan videregives til dig, og at vores registre er opdaterede og nøjagtige.

3. Dine rettigheder over dine personlige oplysninger

Du har visse rettigheder i forhold til dine personlige oplysninger i henhold til den lokale lovgivning. Disse omfatter følgende rettigheder til at:

Vi opfordrer dig til at kontakte os for at opdatere eller rette dine oplysninger, hvis de ændrer sig, eller hvis de personlige oplysninger, vi har om dig, er unøjagtige.

Bemærk, at vi sandsynligvis har brug for yderligere oplysninger fra dig for at kunne opfylde dine anmodninger.

Hvis du gerne vil diskutere eller benytte dig af sådanne rettigheder, bedes du kontakte os ved hjælp af oplysningerne nedenfor.

4. Automatiske beslutninger om dig

Vi vil muligvis også tage automatiske beslutninger om dig baseret på dine personlige oplysninger i følgende tilfælde:

Når vi indfører automatiske beslutninger, der involverer profilering baseret på dine personlige oplysninger ved levering af vores tjeneste, vil vi orientere dig separat om den involverede logik og eventuelle følger af de automatiske beslutninger og bede om dit samtykke.

5. Informationsdeling

Vi vil muligvis dele dine personlige oplysninger med tredjeparter under følgende omstændigheder:

6. Informationssikkerhed og -opbevaring

Vi implementerer tekniske og organisatoriske forholdsregler for at sikre et passende sikkerhedsniveau i forhold til de personlige oplysninger, vi behandler. Disse foranstaltninger er rettet mod at sikre konstant integritet og fortrolighed for personlige oplysninger. Vi evaluerer disse foranstaltninger regelmæssigt for at sikre, at behandlingen sker på en sikker måde.

Vi vil opbevare dine personlige oplysninger, så længe vi har et forhold til dig. Når vi beslutter, hvor længe vi opbevarer dine personlige oplysninger, efter at vores forhold til dig er afsluttet, tager vi hensyn til vores juridiske forpligtelser og tilsynsmyndighedernes forventninger. Vi vil muligvis også beholde registre for at undersøge eller forsvare potentielle retskrav.

Vi vil beholde dine personlige oplysninger i overensstemmelse med vores dataopbevaringspolitik, som angiver de dataopbevaringsperioder, der kræves eller er tilladt i henhold til gældende lovgivning.

7. Brug af Google Analytics

Vi bruger Google Analytics – en webanalysetjeneste fra Google LLC ("Google") – til at spore og overvåge, hvordan du bruger vores websted. I forbindelse med brug af Google Analytics anvender vi cookies til at adskille unikke brugere ved at tildele et tilfældigt genereret kunde-id. Dette bruges til at overvåge og beregne besøgs-, sessions- og kampagnedata til webstedets analyserapporter.

Vi kan også implementere Google Analytics-rapporterne Demografi og Interesser – en annonceringsfunktion fra Google Analytics – der hjælper os med at forstå demografien og interesserne for vores webstedbrugere. I forbindelse med brug af annonceringsfunktioner fra Google Analytics bruger vores websted og tredjepartsleverandører, herunder Google, førstepartscookies (såsom Google Analytics-cookien) eller andre førstepartsidentifikatorer sammen med tredjepartscookies (såsom Googles annonceringscookies) eller andre trejdepartsidentifikatorer.

Se, hvordan Google håndterer dine oplysninger, på https://www.google.com/policies/privacy/partners/.

Hvis du vil forhindre, at dine oplysninger indsamles og behandles af Google Analytics, kan du fravælge Google Analytics ved at downloade og installere "Google Analytics Opt-out Browser Add-on" (browsertilføjelse til fravalg af Google Analytics) https://tools.google.com/dlpage/gaoptout/.

8. Internationale dataoverførsler

Bemærk, at Brother Industries, Ltd. er beliggende i Japan, og derfor bliver dine personlige oplysninger sendt til, opbevaret og behandlet i Japan. Dette anses i øjeblikket for at udgøre et passende beskyttelsesniveau for personlige oplysninger under Den Europæiske Unions databeskyttelseslov. Derudover vil vi muligvis samarbejde med leverandører af tredjepartstjenester, mens vi opbevarer eller behandler dine personlige oplysninger. F.eks. kan dine personlige oplysninger blive opbevaret i clouden af vores leverandører af cloud-tjenester, og de vil muligvis opbevare dine personlige oplysninger på lokaliteter uden for det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde, som ikke yder et passende beskyttelsesniveau.

Vi har sørget for passende sikkerhedsforanstaltninger (f.eks. kontraktlige forpligtelser) i overensstemmelse med gældende juridiske krav for at sikre, at dine data er tilstrækkeligt beskyttede. Hvis du har brug for flere oplysninger om de passende sikkerhedsforanstaltninger, bedes du kontakte os ved hjælp af oplysningerne nedenfor.

9. Kontakt os

Brother Industries, Ltd. er den dataansvarlige, der har ansvaret for de personlige oplysninger, vi indsamler og behandler.

Hvis du har spørgsmål eller bekymringer vedrørende den måde, hvorpå dine personlige oplysninger er blevet brugt, bedes du kontakte os på den e-mailadresse, der er angivet nedenfor. Bemærk, at afhængigt af typen af din anmodning eller forespørgsel vil vi muligvis være nødt til at bekræfte din identitet, før vi behandler den.

data.protection@brother.co.jp

10. Ændringer af meddelelsen

Du kan bede om en digital kopi af denne privatlivsmeddelelse fra os ved hjælp af de kontaktoplysninger, der er angivet ovenfor. Vi kan ændre eller opdatere denne privatlivsmeddelelse fra tid til anden. Du vil kunne se, hvornår vi sidst opdaterede privatlivsmeddelelsen, fordi vi inkluderer en revisionsdato. Ændringer af og tilføjelser til denne privatlivsmeddelelse er gyldige fra den dato, hvor de bliver offentliggjort. Gennemse denne privatlivsmeddelelse fra tid til anden for at kontrollere, om vi har foretaget ændringer af den måde, hvorpå vi bruger dine personlige oplysninger.

forrige | top