Hjem > Mobil/Web Connect > AirPrint > Afsendelse af en faxmeddelelse med AirPrint (macOS)

Afsendelse af en faxmeddelelse med AirPrint (macOS)

Relaterede modeller:MFC‑J491DW / MFC‑J497DW / MFC‑J890DW / MFC‑J895DW

Kontrollér, at Brother-maskinen er på Mac-computerens liste over printere. I eksemplet nedenfor bruges Apple TextEdit.

image

• AirPrint understøtter kun faxdokumenter i sort-hvid.

1. Kontroller, at din Brother-maskine er tændt.
  2. Åbn den fil, du vil sende som en fax, på din Mac-computer.
  3. Klik på menuen Arkiv, og vælg dernæst Udskriv.
  4. Klik på pop op-menuen Printer, og vælg derefter Brother MFC-XXXX - Fax (hvor XXXX er navnet på din model).
  5. Indtast faxens modtagerinformation.
  6. Klik på Fax.