Kontrol af blækmængden

Der findes et ikon på displayet, som viser blækmængden, men du kan også bruge blækmenuen til at se en stor graf, der viser, hvor meget blæk der er tilbage i hver patron.

DCP-J572DW/MFC-J491DW/MFC-J497DW

1. Tryk på Menu.
  2. Tryk på image eller image for at vælge følgende:
    1. Vælg [Gen. opsætning]. Tryk på OK.
    2. Vælg [Vedligeholdel]. Tryk på OK.
    3. Vælg [Blækvolume]. Tryk på OK.
      Displayet viser blækmængden.
    image
    • Når blækpatronen er ved at være brugt op, eller der er problemer med den, vises en af følgende ikoner.

image

Lavt blækniveau.

image

Blækpatronen er ved at være opbrugt.

image

Der er et problem med blækpatronen.

• Hvis du vil kontrollere eller udskrive modelnumrene på blækpatronerne, skal du trykke på Clear/Back for at gå tilbage til menuskærmen [Vedligeholdel] og derefter vælge [Blækpatronmodel].

Tryk på OK, og følg vejledningen på displayet.

3. Tryk på Stop/Exit.
    image

Du kan også kontrollere blækmængden fra computeren.

DCP-J772DW/DCP-J774DW/MFC-J890DW/MFC-J895DW

1. Tryk på image[Blæk]>[Blækvolume]. Touchscreen'en viser blækmængden.
    image
    • Du kan også trykke på image[Indstill.]>[Vedligeholdelse]>[Blækvolume].
    • Når blækpatronen er ved at være brugt op, eller der er problemer med den, vises en af følgende ikoner.

image

Lavt blækniveau.

image

Blækpatronen er ved at være opbrugt.

image

Der er et problem med blækpatronen.

• Hvis du vil kontrollere eller udskrive modelnumrene på blækpatronerne, skal du trykke på image (Tilbage) for at gå tilbage til menuskærmen [Blæk].

Tryk på [Blækpatronmodel], og følg vejledningen på touchskærmen.

2. Tryk på image.
    image

Du kan også kontrollere blækmængden fra computeren.