Hjem > Fax > Telefonbetjening og faxnumre > Lagring af faxnumre > Gem numre i adressebog fra udgående opkald

Gem numre i adressebog fra udgående opkald

Relaterede modeller:MFC‑J491DW / MFC‑J497DW / MFC‑J890DW / MFC‑J895DW
Du kan gemme udgående numre fra opkaldshistorikken i adressebogen.

MFC-J491DW/MFC-J497DW

1. Tryk på image (FAX).
  2. Tryk på image eller image for at vælge følgende:
    1. Vælg [Opkaldshist.]. Tryk på OK.
    2. Vælg [Udgående opk.]. Tryk på OK.
    3. Vælg det nummer, du vil gemme. Tryk på OK.
    4. Tryk på image for at vælge [Rediger].
    5. Vælg [Føj til adressebog]. Tryk på OK.
      image

Vælg [Slet], og tryk derefter på OK for at slette nummeret fra listen med den udgående opkaldshistorik. Tryk på image [Ja] for at bekræfte.

6. Vælg [Navn]. Tryk på OK.
    7. Indtast navnet (op til 16 tegn) ved hjælp af opkaldstastaturet. Tryk på OK.
    8. Bekræft fax- eller telefonnummeret.
    9. Vælg [OK], og tryk derefter på OK.
  3. Tryk på Stop/Exit.

MFC-J890DW/MFC-J895DW

1. Tryk på image [Fax]>[Opkalds- oversigt]>[Udgående opk.].
  2. Tryk på image eller image for at få vist det nummer, du vil gemme, og tryk derefter på det.
  3. Tryk på [Rediger]>[Tilføj til adressebog]>[Navn].
    image

Tryk på [Rediger]>[Slet] for at slette nummeret fra listen med den udgående opkaldshistorik.Tryk på [Ja] for at bekræfte.

4. Indtast navnet (op til 16 tegn) ved hjælp af touchscreen'en. Tryk på [OK].
  5. Tryk på [Adresse 2] for at gemme det andet fax- eller telefonnummer. Indtast det andet fax- eller telefonnummer (op til 20 tegn) ved hjælp af touchskærmen. Tryk på [OK].
  6. Tryk på [OK] for at bekræfte det fax- eller telefonnummer, du vil gemme.
  7. Tryk på image.