PBX og OVERFØRSEL

Relaterede modeller:MFC‑J491DW / MFC‑J497DW / MFC‑J890DW / MFC‑J895DW

Maskinens [Linie Indstil.] standardindstilling er [Normal], hvilket sætter maskinen i stand til at oprette forbindelse til en standard-PSTN-linje (Public Switched Telephone Network). Mange kontorer anvender imidlertid en telefoncentral eller PBX (Private Branch Exchange). Din maskine kan tilsluttes til de fleste typer PBX. Maskinens genopkaldsfunktion understøtter kun TBR (Timed Break Recall – tidsindstillet afbrydelse-genopkald). TBR fungerer med de fleste PBX-systemer og giver dig mulighed for at få adgang til en bylinje eller overføre opkald til en anden linje. Tryk på knappen [R] eller Tel/R for at bruge denne funktion.

image

Programmer et tryk på knappen [R] (eller knappen Tel/R) gsom en del af et nummer, der er gemt i adressebogen. Når du programmerer nummeret i adressebogen, skal du først trykke på [R] (eller knappen Tel/R) (displayet viser "!"), og derefter indtaster du telefonnummeret. På den måde undgår du at skulle trykke på [R] (eller knappen Tel/R) før du hver gang kalder op fra adressebogen. Telefonlinjetypen skal imidlertid indstilles til PBX på maskinen, hvis du skal kunne bruge denne funktion.