Hjem > Kopiering > Sortér kopier

Sortér kopier

Sortér flere kopier. Siderne stables i den rækkefølge, som de indføres, dvs.: 1, 2, 3 osv.

DCP-J572DW/MFC-J491DW/MFC-J497DW

1. Ilæg dokumentet.
  2. (MFC-J491DW/MFC-J497DW) Tryk på image (COPY).
  3. Indtast antallet af kopier på en af følgende måder:
    • Tryk på-eller+på betjeningspanelet.
    • Indtast antallet af kopier vha. opkaldstastaturet.
  4. Tryk på image eller image for at vælge følgende:
    1. Vælg [Stak/Sortér]. Tryk på OK.
    2. Vælg [Sortér]. Tryk på OK.
  5. Tryk på Mono Start eller Colour Start. Hvis du har placeret dokumentet i ADF'en (kun modeller med ADF), scanner maskinen dokumentet og begynder at udskrive.
  6. Hvis du bruger scannerglaspladen, gentages følgende trin for hver side af dokumentet:
    • Placér den næste side på scannerglasset og tryk derefter på image for at scanne siden.
    • Når alle siderne er scannet, så tryk på image for at starte udskrivning.

DCP-J772DW/DCP-J774DW/MFC-J890DW/MFC-J895DW

1. Ilæg dokumentet.
  2. Tryk på image [Kopier].
  3. Indtast antallet af kopier på en af følgende måder:
    • Tryk på [-] eller [+] på touchscreen'en.
    • Tryk på image for at få vist tastaturet på touchskærmen, og indtast derefter antallet af kopier vha. tastaturet på touchskærmen. Tryk på [OK].
  4. Tryk på [Valg]>[Stak/Sortér]>[Sortér].
  5. Læs og bekræft den viste liste over indstillinger, du har valgt, og tryk så på [OK].
  6. Tryk på [Mono Start] eller [Farvestart], når du er færdig med at ændre indstillinger. Hvis du har placeret dokumentet i ADF'en (kun modeller med ADF), scanner maskinen dokumentet og begynder at udskrive.
  7. Hvis du bruger scannerglaspladen, gentages følgende trin for hver side af dokumentet:
    • Placér den næste side på scannerglasset og tryk derefter på [Fortsæt] for at scanne siden.
    • Tryk på [Udført], når alle siderne er scannet.