Hjem > Fax > Telefonbetjening og faxnumre > Opret grupper til rundsendelse

Opret grupper til rundsendelse

Relaterede modeller:MFC‑J491DW / MFC‑J497DW / MFC‑J890DW / MFC‑J895DW
Med en gruppe, som er gemt i adressebogen, kan du sende samme faxmeddelelse til mange faxnumre.

MFC-J491DW/MFC-J497DW

Først skal du gemme hvert faxnummer i adressebogen. Derefter kan du medtage dem som numre i gruppen. Hver gruppe bruger et hurtigopkaldsnummer. Du kan gemme op til seks grupper, eller du kan knytte op til 39 numre til en stor gruppe.

1. Tryk på image (adressebog).
  2. Tryk på image eller image for at vælge følgende:
    1. Vælg [Indst.Grupper]. Tryk på OK.
    2. Vælg det tocifrede hurtigopkaldsnummer, som du vil tildele til gruppen. Tryk på OK.
    3. Vælg [Navn], og tryk på OK.
    4. Indtast det nye gruppenavn (op til 16 tegn) ved hjælp af opkaldstastaturet. Tryk på OK.
    5. Gentag følgende trin for at tilføje numre til gruppen:
      1. Vælg [Tilføj/Slet]. Tryk på OK.
      2. Vælg [Alfabetisk orden] eller [Numerisk orden]. Tryk på OK.
      3. Tryk på image eller image for at vælge nummeret på listen.
      4. Tryk på image eller image for at markere afkrydsningsfeltet mærket med hurtigopkaldsnummeret. Tryk på OK..
  3. Vælg [OK], og tryk derefter på OK.
  4. Tryk på Stop/Exit.

MFC-J890DW/MFC-J895DW

Først skal du gemme hvert faxnummer i adressebogen. Derefter kan du medtage dem som numre i gruppen. Hver gruppe optager et helt adressebogsnummer. Du kan gemme op til seks grupper, eller du kan knytte op til 198 numre til en stor gruppe.

1. Tryk på image [Fax]>[Adressebog].
  2. Gør følgende:
    1. Tryk på [Rediger]>[Indst.Grupper]>[Navn].
    2. Indtast gruppenavnet (op til 16 tegn) ved hjælp af touchscreen'en. Tryk på [OK].
    3. Tryk på [Tilføj/Slet].
    4. Tilføj adressebogsnumre til gruppen ved at trykke på dem for at se en markering. Tryk på [OK].
    5. Læs og bekræft den viste liste over navne og numre, du har valgt, og tryk derefter på [OK] for at gemme gruppen.
    Gentag disse trin for at gemme en anden gruppe til rundsendelse.