Hjem > Fax > Telefontjenester og eksterne enheder > IP-telefoni (VoIP/telefonlinjeinterferens)

IP-telefoni (VoIP/telefonlinjeinterferens)

Relaterede modeller:MFC‑J491DW / MFC‑J497DW / MFC‑J890DW / MFC‑J895DW

VoIP er en type telefonsystem, der anvender en internetforbindelse i stedet for en traditionel telefonlinje. Telefoniudbydere kombinerer ofte VoIP med internet og kabeltjenester.

Din maskine fungerer muligvis ikke sammen med visse VoIP-systemer. Hvis du vil bruge maskinen til at sende og modtage faxmeddelelser på et VoIP-system, skal du sikre dig, at den ene ende af telefonledningen er sat i stikket mærket LINE på maskinen. Den anden ende af telefonledningen kan sluttes til et modem, en telefonadapter, splitter eller lignende enhed.

image

image

Kontakt din VoIP-udbyder, hvis du har spørgsmål om, hvordan du slutter maskinen til VoIP-systemet.

Kontroller, at der er en opkaldstone, når du har forbundet maskinen til VoIP-systemet. Løft røret på din telefon, samme stik, og lyt efter en opkaldstone. Kontakt din VoIP-udbyder, hvis der ikke er en opkaldstone.

Hvis du har problemer med at sende eller modtage faxmeddelelser via et VoIP-system, anbefaler vi, at du ændrer maskinens modemhastighed til indstillingen [Basis(for VoIP)].