Hjem > Kopiering > Kopieringsindstillinger

Kopieringsindstillinger

DCP-J572DW/MFC-J491DW/MFC-J497DW

Indstilling Beskrivelse

Kvalitet

Vælger kopiopløsningen for dokumenttypen.

Papirtype

Vælger en papirtype.

Hvis du kopierer på specialpapir, skal du indstille maskinen til den anvendte papirtype for at opnå den bedste udskriftskvalitet.

Papirstr.

Vælger en papirstørrelse.

Ved kopiering på andet papir end størrelse A4 skal indstillingen for papirstørrelse ændres.

Forstr/Fmindsk

100%

-

Forstør

Vælger et forstørrelsesforhold for den næste kopi.

Reducer

Vælger et formindskelsesforhold for den næste kopi.

Tilpas til side

Justerer kopistørrelsen, så den passer til den papirstørrelse, du har indstillet.

Bruger(25-400%)

Indsæt et forstørrelses- eller formindskelsesforhold.

Tæthed

Forøg densiteten for at gøre teksten mørkere.

Reducer densiteten for at gøre teksten lysere.

Stak/Sortér

Vælg, om flere kopier skal stakkes eller sorteres.

Stakning

Stakning

Sortering

Sortering

Sidelayout

Lav N i 1, 2 i 1-ID eller plakatkopier.

4 i1

4 i1

Plakat

Plakat

2-sidet kopi

Vælg for at kopiere på begge sider af papiret.

1-sidet→2-sidet

1-sidet→2-sidet

2-sidet→2-sidet

2-sidet→2-sidet

Fjern baggrund

Fjerner dokumentets baggrundsfarve i kopierne. Den hvide baggrund bliver mere synlig. Dette sparer en smule blæk og kan gøre visse kopier nemmere at læse.

image

Indst. ny std.

Gemmer de kopiindstillinger, du bruger hyppigst, ved at indstille dem som standardindstillinger.

Fabriksinst.

Gendanner ændrede kopiindstillinger til fabriksindstillingerne.

DCP-J772DW/DCP-J774DW/MFC-J890DW/MFC-J895DW

For at ændre kopieringsindstillinger skal du trykke på knappen [Valg].
Indstilling Beskrivelse

Kvalitet

Vælger kopiopløsningen for dokumenttypen.

Papirtype

Vælger en papirtype.

Hvis du kopierer på specialpapir, skal du indstille maskinen til den anvendte papirtype for at opnå den bedste udskriftskvalitet.

Papirstr.

Vælger en papirstørrelse.

Ved kopiering på andet papir end størrelse A4 skal indstillingen for papirstørrelse ændres.

Forstr/Fmindsk

100%

-

Forstør

Vælger et forstørrelsesforhold for den næste kopi.

Reducer

Vælger et formindskelsesforhold for den næste kopi.

Tilpas til side

Justerer kopistørrelsen, så den passer til den papirstørrelse, du har indstillet.

Bruger(25-400%)

Indsæt et forstørrelses- eller formindskelsesforhold.

2-sidet kopi

Vælg for at kopiere på begge sider af papiret.

1-sidet→2-sidet

1-sidet→2-sidet

2-sidet→2-sidet

2-sidet→2-sidet

Tæthed

Forøg densiteten for at gøre teksten mørkere.

Reducer densiteten for at gøre teksten lysere.

Fjern baggrundsfarve

Fjerner dokumentets baggrundsfarve i kopierne. Den hvide baggrund bliver mere synlig. Dette sparer en smule blæk og kan gøre visse kopier nemmere at læse.

image

Stak/Sortér

Vælg, om flere kopier skal stakkes eller sorteres.

Stakning

Stakning

Sortering

Sortering

Sidelayout

Lav N i 1, 2 i 1-ID eller plakatkopier.

4-i-1

4-i-1

Plakat

Plakat

Avancerede indstillinger

(MFC-J890DW/MFC-J895DW)

Blækbesparelse

Udskriver farver lysere og fremhæver billeders konturer.

image

Tynd papirkopi

Forhindrer gennemblødning på tyndt papir ved kopiering.

image

Bogkopi

Retter mørke kanter og skævheder ved kopiering fra scannerglaspladen.

image

Vandmærkekopi

Indsætter tekst i dokumentet som et vandmærke.

image

Indst. ny std.

Gemmer de kopiindstillinger, du bruger hyppigst, ved at indstille dem som standardindstillinger.

Fabriksinst.

Gendanner ændrede kopiindstillinger til fabriksindstillingerne.

image
  • Du kan gemme de aktuelle indstillinger ved at trykke på [Gem som genvej].

• (MFC-J890DW/MFC-J895DW)

Funktionerne Blækbesparelse, Kopiering på tyndt papir, Bogkopiering og Vandmærkekopi er udviklet af Reallusion, Inc.