Hjem > Fax > Send en faxmeddelelse > Kontroller og annuller en ventende faxmeddelelse

Kontroller og annuller en ventende faxmeddelelse

Relaterede modeller:MFC‑J491DW / MFC‑J497DW / MFC‑J890DW / MFC‑J895DW
Følg disse skridt for at se eller annullere faxer, der er lagret i maskinens hukommelse og venter på afsendelse. Hvis der ingen faxjobs ligger i hukommelsen, viser displayet [Ingen jobkø]. Du kan annullere et faxjob, før faxen sendes.

MFC-J491DW/MFC-J497DW

1. Tryk på Menu.
  2. Tryk på image eller image for at vælge følgende:
    1. Vælg [Fax]. Tryk på OK.
    2. Vælg [Mgl.jobs]. Tryk på OK.
  3. Udfør følgende trin for hvert job, du vil se eller annullere:
    1. Tryk på image eller image for at bladre gennem de ventende job. Vælg om nødvendigt det job, du vil annullere, og tryk derefter på OK.
    2. Tryk på image for at bekræfte, eller tryk på image for at afslutte uden at annullere.
  4. Tryk på Stop/Exit, når du er færdig.

MFC-J890DW/MFC-J895DW

1. Tryk på image [Indstill.]>[Alle indstil.]>[Fax]>[Mgl.jobs].
  2. Udfør følgende trin for hvert job, du vil se eller annullere:
    1. Tryk på image eller image for at bladre gennem de ventende job. Tryk på et job, hvis du vil annullere det.
    2. Tryk på [OK].
    3. Tryk på [Ja] for at bekræfte, eller tryk på [Nej] for at afslutte uden at annullere.
  3. Når du er færdig, skal du trykke på image.