Hjem > Fax > Telefonbetjening og faxnumre > Opret grupper til rundsendelse > Tilføj eller slet et medlem af en rundsendergruppe

Tilføj eller slet et medlem af en rundsendergruppe

Relaterede modeller:MFC‑J491DW / MFC‑J497DW / MFC‑J890DW / MFC‑J895DW

MFC-J491DW/MFC-J497DW

1. Tryk på image (adressebog).
  2. Tryk på image eller image for at vælge følgende:
    1. Vælg [Ændre]. Tryk på OK.
    2. Vælg den gruppe, du vil ændre. Tryk på OK.
    3. Vælg [Tilføj/Slet]. Tryk på OK.
    4. Vælg [Alfabetisk orden] eller [Numerisk orden]. Tryk på OK.
  3. Gør et af følgende:
    • Hvis du vil tilføje et medlem til dette hurtigopkaldsnummer, skal du trykke på image eller image for at vælge hurtigopkaldsnummeret og derefter trykke på image eller image for at markere afkrydsningsfeltet mærket med gruppenavnet.
    • Hvis du vil slette et medlem fra dette hurtigopkaldsnummer, skal du trykke på image eller image for at vælge hurtigopkaldsnummeret og derefter trykke på image eller image for at fjerne markeringen i afkrydsningsfeltet mærket med gruppenavnet.
    Gentag dette trin, indtil du har tilføjet eller slettet alle de ønskede faxnumre.
  4. Tryk på OK.
  5. Vælg [OK], og tryk derefter på OK.
  6. Tryk på Stop/Exit.

MFC-J890DW/MFC-J895DW

1. Tryk på image [Fax]>[Adressebog]>[Rediger]>[Ændre].
  2. Tryk på image eller image for at få vist den gruppe, du vil ændre, og tryk derefter på den.
  3. Tryk på image eller image for at få vist [Tilføj/Slet], og tryk derefter på den.
  4. Tryk på image eller image for at få vist det nummer, du vil slette.
  5. Gør følgende for hvert nummer, du vil ændre:
    • For at tilføje et nummer til gruppen skal du trykke på afkrydsningsfeltet for nummeret for at tilføje en markering.
    • For at slette et nummer fra gruppen skal du trykke på afkrydsningsfeltet for nummeret for at fjerne markeringen.
  6. Tryk på [OK].
  7. Tryk på [OK].
  8. Tryk på image.