Hjem > Fax > Send en faxmeddelelse > Send en faxmeddelelse fra Brother-maskinen

Send en faxmeddelelse fra Brother-maskinen

Relaterede modeller:MFC‑J491DW / MFC‑J497DW / MFC‑J890DW / MFC‑J895DW

MFC-J491DW/MFC-J497DW

1. Læg dit dokument i ADF'en eller på scannerglaspladen.
  2. Tryk på image (FAX).
    Displayet viser:
    image
  3. Indtast faxnummeret på en af følgende måder:
    • Opkaldstastatur (indtast faxnummeret manuelt).

Tryk alle cifre i nummeret vha. opkaldstastaturet.

• Genopkald (Ring op til det senest opkaldte nummer igen).

Tryk på Redial/Pause.

• Udgående opkald (Vælg et nummer i den udgående opkaldshistorik).

Tryk på image eller image for at vælge følgende:

1. Vælg [Opkaldshist.]. Tryk på OK.
      2. Vælg [Udgående opk.]. Tryk på OK.
      3. Vælg det ønskede nummer, og tryk derefter på OK
      4. Tryk på image for at vælge [Anvend].
    • Nummervisning (Vælg et nummer i nummervisningshistorikken).

Tryk på image eller image for at vælge følgende:

1. Vælg [Opkaldshist.]. Tryk på OK.
      2. Vælg [Nummervisningshist.]. Tryk på OK.
      3. Vælg det ønskede nummer, og tryk derefter på OK
      4. Tryk på image for at vælge [Anvend].
    • [Adressebog] (Vælg et nummer i adressebogen).

Tryk på image eller image for at vælge følgende:

1. Vælg [Adressebog]. Tryk på OK.
      2. Vælg [Søg]. Tryk på OK.
      3. Følg en af nedenstående fremgangsmåder:
        • Indtast det tocifrede hurtigopkaldsnummer vha. opkaldstastaturet.
        • Vælg et nummer i listen på en af følgende måder:
          1. Vælg [Alfabetisk orden] eller [Numerisk orden]. Tryk på OK.
          2. Vælg det ønskede nummer. Tryk på OK.
          3. Tryk på image for at vælge [Anvend].
  4. Hvis du vil ændre faxindstillingerne, skal du trykke på image eller image for at vælge den indstilling, du vil ændre, og derefter trykke på OK
  5. Tryk på Mono Start eller Colour Start, når du er færdig.
  6. Gør et af følgende:
    • Hvis du bruger ADF'en, begynder maskinen at scanne og sende dokumentet.
    • Hvis du bruger scannerglaspladen og har trykket på Mono Start, begynder maskinen at scanne den første side.

Gå til næste trin.

• Hvis du bruger scannerglaspladen og har trykket på Colour Start, spørger displayet, om du vil sende en farvefaxmeddelelse.

Tryk på image for at bekræfte. Maskinen begynder at ringe op og sende dokumentet.

7. Gør et af følgende, når displayet viser [Næste side?]:
    • Tryk på image for at scanne en side mere. Placer den næste side på scannerglaspladen, og tryk derefter på image. Maskinen begynder at scanne siden.

Gentag dette trin for hver yderligere side.

• Tryk på image for at sende faxen, når siderne er scannet færdig. Maskinen begynder at sende dokumentet.

MFC-J890DW/MFC-J895DW

1. Læg dit dokument i ADF'en eller på scannerglaspladen.
  2. Tryk på image[Fax].
    image
    Hvis [Fax Prævisning] er indstillet til [Til], skal du trykke på image[Fax]>[Fax afsend].
    Touchskærmen viser:
    image
  3. Indtast faxnummeret på en af følgende måder:
    • Opkaldstastatur (indtast faxnummeret manuelt).

Tryk alle cifre i nummeret vha. touchskærmen.

• Opkaldshistorik

Tryk på [Opkalds- oversigt].

Tryk på [Genopk.], [Udgående opk.] eller [Nummervisningshistorik].

Hvis du vælger[Udgående opk.]eller[Nummervisningshistorik], skal du vælge det ønskede nummer og så trykke på[Anvend].

(Nummervisningsfunktion er ikke tilgængelig for Finland)

• Adressebog

Tryk på [Adressebog].

Gør et af følgende:

• Vælg det ønskede nummer, og tryk derefter på [Anvend]
      • Tryk på image, og indtast derefter det første bogstav i navnet, og tryk på [OK]. Tryk på det navn, du vil ringe op. Hvis navnet har to numre, skal du trykke på det ønskede nummer. Tryk på [Anvend].
  4. Tryk på [Valg] for at ændre faxindstillingerne.
    Når du er færdig, skal du trykke på [OK].
  5. Tryk på [Faxstart].
    • Hvis du bruger ADF'en, begynder maskinen at scanne og sende dokumentet.
    • Hvis du bruger scannerglaspladen og vælger [S/H] i [Farveindstilling], begynder maskinen at scanne den første side.

Gå til næste trin.

• Hvis du bruger scannerglaspladen og vælger [Farve] i [Farveindstilling], spørger touchskærmen, om du vil sende en faxmeddelelse i farve.

Tryk på [Ja (farv fax)] for at bekræfte. Maskinen begynder at ringe op og sende dokumentet.

6. Når touchskærmen viser [Næste side?], skal du udføre en af følgende handlinger:
    • Tryk på [Nej], når du er færdig med at scanne sider.Maskinen begynder at sende dokumentet.
    • Tryk på [Ja] for at scanne en side mere. Anbring den næste side på scannerglaspladen, og tryk på [OK]. Maskinen begynder at scanne siden.
    Gentag dette trin for hver yderligere side.