Hjem > Fax > Modtagelse af en faxmeddelelse > Indstillinger i Modtagetilstand > Indstil F/T-ringetid (pseudo-/dobbeltringning)

Indstil F/T-ringetid (pseudo-/dobbeltringning)

Relaterede modeller:MFC‑J491DW / MFC‑J497DW / MFC‑J890DW / MFC‑J895DW
Når du indstiller modtagefunktionen til [Fax/Tlf], vil din maskine, hvis det er et faxopkald, automatisk modtage det. Men hvis det er et taleopkald, vil maskinen ringe med F/T-ringningen (pseudo-/dobbeltringning) lige så længe, som du har angivet for F/T-ringetiden. Når du hører F/T-ringningen, betyder det, at der er et taleopkald på linjen.

Da indstillingen F/T-ringning kun kan indstilles på Brother-maskinen, ringer eksterne telefoner og ekstra telefoner ikke; du kan dog stadig besvare maskinens opkald på enhver telefon.

MFC-J491DW/MFC-J497DW

1. Tryk på Menu.
  2. Tryk på image eller image for at vælge følgende:
    1. Vælg [Fax]. Tryk på OK.
    2. Vælg [Modtageindst.]. Tryk på OK.
    3. Vælg [F/T ringetid]. Tryk på OK.
    4. Vælg, hvor længe maskinen skal dobbeltringe for at gøre dig opmærksom på et taleopkald. Tryk på OK.
  3. Tryk på Stop/Exit.
    image

Selv om den, der kalder op, lægger på under pseudo-/dobbeltringningen, fortsætter maskinen med at ringe i det angivne tidsrum.

MFC-J890DW/MFC-J895DW

1. Tryk på image [Indstill.]>[Alle indstil.]>[Fax]>[Modtageindst.]>[F/T ringetid].
  2. Tryk på, hvor længe maskinen skal dobbeltringe for at gøre dig opmærksom på et taleopkald.
  3. Tryk på image.
    image

Selv om den, der kalder op, lægger på under pseudo-/dobbeltringningen, fortsætter maskinen med at ringe i det angivne tidsrum.