Hjem > Fax > Telefontjenester og eksterne enheder > Markant ringetone > Registrering af den markante ringetone

Registrering af den markante ringetone

Relaterede modeller:MFC‑J491DW / MFC‑J497DW / MFC‑J890DW / MFC‑J895DW
image
Denne funktion er tilgængelig i Danmark.

MFC-J491DW/MFC-J497DW

1. Tryk på Menu.
  2. Tryk på image eller image for at vælge følgende:
    1. Vælg [Fax]. Tryk på OK.
    2. Vælg [Diverse]. Tryk på OK.
    3. Vælg [Nummerbestemt]. Tryk på OK.
  3. Følg en af nedenstående fremgangsmåder:
    • Hvis du ikke har registreret Nummerbestemt ringning, skal du trykke på image eller image for at vælge følgende:
      1. Vælg [Nummerbestemt]. Tryk på OK.
      2. Vælg [Til]. Tryk på OK.
    • Hvis du allerede har registreret Nummerbestemt ringning og vil ændre mønstret, skal du fortsætte til næste trin.
  4. Tryk på image eller image for at vælge følgende:
    1. Vælg [Ringemønster]. Tryk på OK.
    2. Vælg det ønskede, gemte ringemønster. Tryk på OK.
  5. Tryk på Stop/Exit.

MFC-J890DW/MFC-J895DW

1. Tryk på image [Indstill.]>[Alle indstil.]>[Fax]>[Diverse]>[Nummerbestemt].
  2. Gør et af følgende:
    • Hvis du ikke har registreret Nummerbestemt ringning, skal du trykke på [Nummerbestemt] og derefter trykke på [Til].
    • Hvis du allerede har registreret Nummerbestemt ringning og vil ændre mønstret, skal du fortsætte til næste trin.
  3. Tryk på [Ringemønster].
  4. Tryk på det ønskede, gemte ringemønster. Tryk på [OK].
  5. Tryk på image.