Hjem > PhotoCapture Center > Kopiering af fotos fra medier til en computer > Kopiering af fotos fra medier via en lokal forbindelse

Kopiering af fotos fra medier via en lokal forbindelse

Relaterede modeller:DCP‑J572DW / DCP‑J772DW / DCP‑J774DW / MFC‑J890DW / MFC‑J895DW
Du kan kopiere fotos fra medier til din computer, når den er lokalt forbundet (via USB) til maskinen.
  1. Åbn låget til mediepladsen på maskinen.
  2. Sæt et hukommelseskort eller USB flash-drev i maskinen.
  3. Gør et af følgende:
    • ( Windows)

Dobbeltklik på ikonet Flytbar disk i Windows Explorer.

• (Mac)

Dobbeltklik på ikonet for flytbar disk.

image
    Hvis du opretter et navn for mediet, vises dette navn.
    Filerne og mapperne på mediet vises på computerskærmen.
  4. Du kan redigere en fil og gemme den på et andet drev på computeren.
  5. Afslut alle programmer, der bruger data, der er gemt på mediet.
  6. Gør et af følgende:
    • ( Windows)

I Windows Explorer skal du højreklikke på ikonet for flytbar disk og vælge Skub ud.

• (Mac)

Træk ikonet for flytbar disk til ikonet Papirkurv.

7. Vent, til Brother-maskinen er stoppet med at tilgå mediet, før du fjerner mediet.
    VIGTIGT

Fjern IKKE mediet, mens Brother-maskinen har adgang til det. Det kan ødelægge mediet eller de data, der er gemt på mediet.

Hvis du fjerner mediet, mens Brother-maskinen har adgang til mediet, skal du genstarte computeren, før du indsætter det samme medie i maskinen igen. Hvis du ikke genstarter computeren, kan dataene på mediet blive ødelagt.