Hjem > Scan > Scanning fra din computer (Windows) > Scanning med ControlCenter4 Avanceret tilstand (Windows) > Scan begge sider af et ID-kort vha. ControlCenter4 Advanced-tilstand (Windows)

Scan begge sider af et ID-kort vha. ControlCenter4 Advanced-tilstand (Windows)

Markér Avanceret tilstand som tilstandsindstilling for ControlCenter4.

1. Anbring et ID-kort på scannerglaspladen.
  2. Klik på ikonet image (ControlCenter4) på proceslinjen, og klik derefter på Åbn.
  3. Klik på fanen Scanning.
    image
  4. Klik på knappen Fil.
    Dialogboksen for scanningsindstillinger vises.
    image
  5. Markér afkrydsningsfeltet Id-kortscan.
    Vejledningsdialogboksen vises.
  6. Læs vejledningen på skærmen, og tryk derefter OK.
  7. Du kan ændre scanningsindstillinger, f.eks. filformat, filnavn, scanningssted, opløsning og farve, hvis du har brug for det.
  8. Klik på Scanning.
    Maskinen begynder at scanne den ene side af identifikationskortet.
  9. Efter maskinen har scannet ene side, vend da identifikationskortet og klik på Fortsæt for at scanne den anden side.
  10. Klik på Udfør.