Hjem > Fax > Modtagelse af en faxmeddelelse > Fjernhentning af fax > Ændring af faxvideresendelsesnummeret

Ændring af faxvideresendelsesnummeret

Relaterede modeller:MFC‑J890DW / MFC‑J895DW
  1. Kald op til dit faxnummer.
  2. Når maskinen svarer, skal du indtaste din fjernadgangskode (tre cifre efterfulgt af *). Hvis du hører ét langt bip, har du meddelelser.
  3. Tryk på 9 5 4, når du hører to korte bip.
  4. Vent på det lange bip, indtast det nye nummer (op til 20 cifre) på den eksterne faxmaskine, du vil videresende dine faxmeddelelser til, ved hjælp af opkaldstastaturet, og indtast derefter ##.
    image

Du kan ikke bruge * og # som opkaldsnumre, men du kan trykke på # for at indsætte en pause i faxnummeret.

5. Tryk på 9 0 for at stoppe fjernadgang, når du er færdig.
  6. Læg på, når du har hørt et langt bip.